https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.38 EUR
17.87 USD
0.23 RUB
4.34 RON
0.64 UAH
GRANTURI PENTRU FEMEI. ODIMM CONTINUĂ SĂ MOTIVEZE PRIN SUSȚINERE FINANCIARĂ.

GRANTURI PENTRU FEMEI. ODIMM CONTINUĂ SĂ MOTIVEZE PRIN SUSȚINERE FINANCIARĂ.

15 apr 2020
154 de femei din Republica Moldova au șansa să primească granturi de la Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ca să-și poată pune pe roate ideile de afaceri.

ODIMM a recepționat deja cererile în regim online, în perioada 11 martie – 11 aprilie. Câștigătoarele celui de-al V-lea concurs, vor putea beneficia de un grant nerambursabil, în valoare de până la 165 de mii de lei. Suportul financiar va fi oferit femeilor care gestionează o întreprindere finanțată cel târziu acum doi ani.

Banii pot fi utilizați pentru achiziționarea utilajelor, a echipamentelor și pentru servicii de dezvoltare. “Susțin și admir curajul, entuziasmul și perseverența femeilor antreprenoare din țara noastră. În această perioadă complicată, ne îndreptăm atenția în mod deosebit asupra proiectelor de investiții, care să contribuie la dezvoltarea economică a comunităților.

Vom motiva în continuare potențialul feminin în domeniul antreprenorial și managerial pentru ca fiecare idee de afaceri să fie materializată, iar odată cu asta să fie create și menținute locuri de muncă și salarii”, a menționat Ministrul Economiei, Sergiu Railean. Potrivit Directorului General al ODIMM, Iulia Costin, în perioada următoare, va fi lansat un nou concurs de granturi mici, pentru a oferi posibilitate și altor antreprenoare să beneficieze de ajutor, dacă nu au reușit acum să depună dosarele.

Până în prezent, prin intermediul Programului “Femei în Afaceri”au fost selectate și finanțate 379 de afaceri ale femeilor de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Suma granturilor aprobate este de circa 52 milioane lei, bani care vor atrage alte investiții în economie de circa 90 milioane lei. Afacerile antreprenoarelor au creat și menținut până acum 1500 locuri de muncă.
PROIECTE START-UP ÎN DOMENIUL AGROINDUSTRIAL. De când pot fi depuse cererile pentru subvenții și cine poate deveni beneficiar
08 apr 2021
SUBVENȚIILE FERMIERILOR - LA DEGETUL GUVERNULUI. Ce se întâmplă dacă nu vor fi rectificări bugetare
08 apr 2021
80 MIL. LEI PENTRU CRESCĂTORII DE VITE, OI ȘI CAPRE. DE MÂINE, fermierii pot depune solicitările pentru plăți directe
31 mar 2021
AVEM CUVÂNTUL DEPUTAȚILOR: Subvențiile fermierilor nu vor fi afectate de datoriile statului
26 mar 2021

GRANTURI PENTRU FEMEI. ODIMM CONTINUĂ SĂ MOTIVEZE PRIN SUSȚINERE FINANCIARĂ.

GRANTURI PENTRU FEMEI

ODIMM CONTINUĂ SĂ MOTIVEZE PRIN SUSȚINERE FINANCIARĂ

GRANTURI PENTRU FEMEI. ODIMM CONTINUĂ SĂ MOTIVEZE PRIN SUSȚINERE FINANCIARĂ.

loading ...