https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.28 EUR
17.92 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
Misiunea Agromedia

Misiunea Agromedia

Scopul suprem al redacției AGROMEDIA este să generăm valoare cât mai mare în societate.

Suntem la început de cale, dar venim pregătiți pe piața media fiindcă avem oameni profesioniști. Vom furniza informație onestă, echidistantă şi actuală, care stimulează formarea unei opinii proprii, neinfluențat asupra realității naționale şi internaționale.

Vom promova ramura agricolă la cel mai înalt nivel, în mediul online, iar astfel veți beneficia de susținere informativă necesară, promptitudine și profesionalism. Știm că doar un fermier informat este unul protejat.
În urma colaborării cu AGROMEDIA obțineți susținere şi promovare. Vă ajutăm ca produsele şi serviciile voastre să fie cunoscute de întreaga țară.

Realizăm producții video de calitate înaltă şi poze profesionale, iar orice material care apare pe site-ul nostru are şi un text pe potrivă.
Pe site-ul AGROMEDIA găsiți şi materiale analitice care vă ajută să vă faceți propria părere despre ceea ce se întâmplă pe piața agricolă din țară, tendința şi evoluțiile la nivel mondial, dar şi direcția în care trebuie să mergeți ca să fiți în pas cu noile necesități. Suntem un partener de încredere şi îți garantăm profesionalism în tot ceea ce facem.

Împreună vom găsi modalități eficiente de a promova afacerea în mediul online. Avem suficiente instrumente multimedia pentru a face față tuturor provocărilor. Un atu important constituie echipa de profesioniști; regizori, operatori, redactori și jurnaliști agricoli, care vor asigura realizare tuturor sarcinilor.      
Nouă ne revine sarcina să vă facem vizibili și cunoscuți în mediul online.

AGROMEDIA:
  1. Interesul şi încrederea publicului
  2. Pluralismul ideilor şi opiniilor, în condiţii de imparțialitate şi echilibru
  3. Jurnalismul responsabil
  4. Inovație şi creativitate
  5. Diversitate în producția media
Cele trei componente - misiunea, viziunea şi valorile – vor sta la baza activității portalului. Avem un scop clar: să te ajutăm să fii cunoscut, informat şi apreciat, iar sectorul agroindustrial să fie în topul activităților profitabile din  Moldova.

Împreună putem genera valoare, împreună suntem o forță!

Misiunea Agromedia

keymeta

,keymeta

Misiunea Agromedia AGROMEDIA este un portal autohton, despre și pentru agricultori

O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole

Misiunea Agromedia AGROMEDIA este un portal autohton, despre și pentru agricultori. O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole

loading ...