DE CE SĂ ALEGI VERBEN™ PENTRU PRIMUL TRATAMENT LA CULTURILE DE CEREALE PĂIOASE, 10 AVANTAJE

13 jan 2023
Corteva Agriscience a lansat în 2022 cel mai nou și inovator fungicid pentru primul tratament la culturile de cereale păioase, Verben™.

Verben™ conține 200 g prothioconazol și 50 g/l proquinazid.

Principalele 10 avantaje ale fungicidului Verben™:
  1. Produs unic pe piața din Republica Moldova, Corteva fiind singura companie care are în portofoliul său molecula proquinazid, cea mai puternică moleculă utilizată în controlul făinarii.
  2. Substanțele active din compoziția produsului  Verben™ sunt echilibrate și oferă un efect sinergic potențându-se una pe cealaltă, sporind eficacitatea fungicidului Verben™.
  3. Cel mai mare conținut de prothioconazol din Republica Moldova: 200 g/l (adică 150 g/ha prothioconazol la doza recomandată de 0,75 l/ha sau 200 g substanță activă/ha la doza maximă de 1 l/ha).
  4. Proquinazid - cea mai performantă moleculă pentru combaterea făinării, este întâlnită și în alte produse Premium precum Talendo, efectul de vaporizare fiind avantajul diferențiator.
  5. Cel mai mare spectru de boli foliare și culturi omologate. Verben™ are omologare la toate culturile de cereale păioase (secara, triticale, ovăz și grâu) combătând cele mai păgubitoare boli foliare ale cerealelor (Erysiphe graminis- Făinarea, Septoria tritici – Septorioza,  Septoria nodorum- Septorioza spicelor, Pseudocercosporella herpotrichoides – Pătarea în ochi, Puccinia striiformis – Rugina galbenă , Puccinia recondita- Rugina brună, Pyrenophora teres- Sfâșierea frunzelor, Rhynchosporium secalis- Arsura frunzelor, Ramularia collo-cygni- Ramularia)
  6. Moment de aplicare țintit pe T1, pentru combaterea celor mai agresive boli Septoria tritici – Septorioza, Pseudocercosporella herpotrichoides – Pătarea în ochi, Erysiphe graminis- Făinarea)
  7. Verben™ are acțiune curativă și preventivă.
  8. Formularea ii permite aplicarea si la temperaturi scăzute, momente cheie în protecția fitosanitară a cerealelor păioase.
  9. Rezistența la spălare.  Verben™ este protejat de riscul spălării la o oră de la aplicare.
  10. Verben™ este perfect pentru utilizarea în T1 și datorită miscibilității foarte bune cu regulatori de creștere, erbicide și insecticide.
Alegeți produsul Verben™ pentru o cultură sănătoasă încă din T1!
 


 
loading ...