Cine suntem?

Cine suntem?

AGROMEDIA
În pas cu agricultura modernă!

 
Portalul de știri AGROMEDIA și-a justificat pe deplin misiunea cu care s-a lansat acum trei ani.

Am creat și menținem o platformă unde fiecare cititor este informat prompt și echidistant despre ultimele știri din Republica Moldova și nu numai.

Zilnic oferim știri și povești de succes din cele mai neobișnuite și stabilim parteneriate de încredere cu micii fermieri și antreprenorii de top din agricultură.
 
Publicăm informații din toate domeniile agriculturii, în care fiecare sursă își exprimă propria părere, și plasăm interviuri cu personalități notorii din acest sector, cuvântul cărora înseamnă mai mult decât o opinie sau un mesaj.
 
Portofoliul AGROMEDIA include știri despre ultimele tendințe în digitalizarea agriculturii și cele mai performante inovații: tehnică agricolă ultramodernă, produse fitosanitare omologate pe piața mondială, tehnologii de ultimă generație care, odată implementate, asigură succesul unei afaceri.
 
Politica noastră editorială se orientează către Producătorul Autohton, cu toate succesele lui, problemele pe care le întâmpină, pașii care îl ajută să devină un agricultor de succes, sfaturile oferite. Iar faptul că nu ne implicăm în anumite conflicte de interese sau scandaluri, ne plasează în lista portalurilor media independente.

Informăm corect și în timp real despre ultimele noutăți din comunitatea mondială agricolă.

Respectăm în proporție de sută la sută logo-ul „În pas cu agricultura modernă”!

Susținem fermierii autohtoni și le oferim suportul nostru necondiționat. Și o vom face și de acum încolo.

Toate astea le-am reușit grație cititorilor noștri fideli, care au accesat și distribuit fiecare știre publicată pe site-ul AGROMEDIA și a încrederii cu care am fost și suntem cotați de partenerii noștri.

Și de acum încolo, cele trei componente - misiunea, viziunea şi valorile – vor fi în cap de listă la capitolul obiective și priorități.
 
 
loading ...