https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.28 EUR
17.92 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
Cine suntem?

Cine suntem?

AgroMedia este un portal autohton, despre și pentru agricultori. O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole.

Obiectul de activitate se rezumă la realizarea materialelor video, postarea unor sfaturi utile despre tehnologiile de bază în agricultura modernă și redarea celor mai actuale știri. Portalului AgroMedia prezintă cele mai bune practici ale companiilor agricole, proiecte exclusive, tendințe actuale din sectorul agricol. Totodată, suntem un suport pentru cei care intenționează să pună bazele unei afaceri în agricultură, vă ajutăm să faceți alegerea corectă ca să obțineți rezultate înalte.

AgroMedia își propune să devină un nume important în piața mediatică din Republica Moldova. Doreşte să devină portalul de referinţă a oamenilor ce activează în sectorul agroindustrial, în special, un spaţiu viu de dezbatere publică, deschis şi accesibil tuturor opiniilor şi orientărilor din societate.

Cine suntem?

keymeta

,keymeta

Cine suntem? AGROMEDIA este un portal autohton, despre și pentru agricultori

O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole

Cine suntem? AGROMEDIA este un portal autohton, despre și pentru agricultori. O platformă de știri, analize, reportaje, interviuri și investigații agricole

loading ...