https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.72 EUR
17.70 USD
0.24 RUB
4.19 RON
0.66 UAH
MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

23 apr 2021
Apariția, în primăvară, a unor pete de decolorare în cadrul culturilor de cereale este văzută, în general, ca fiind un semn incipient de infecție patogenă. Aceasta se atestă în 80% din cazuri. În anul curent, pentru unii fermieri, apariția lor a marcat prezența unei viroze, boală care, odată instalată, este imposibil de tratat.
Din cauza secetei din anul 2020, culturile de cereale de toamnă au reprezentat sursa principală de apă pentru unele insecte, printre acestea și afidele. Înmulțirea rapidă și faptul că atacul este realizat preponderent sub formă de colonii, transformă afidele în principalii vectori de transmitere ai virozelor în culturile de cereale păioase.
Deși virozele, precum: mozaicul dungat (Wheat streak mosaic virus) sau piticirea galbena (Barley yellow dwarf virus) nu au tratament specific, vectorii de transmitere, afidele, pot fi eliminate într-un mod intelligent, prin aplicarea produsului Mavrik 2F.

Mavrik 2 F are ca substanță activă tau-fluvalinatul, un piretroid de sinteză unic, care are drept principalele ținte insectele cu aparat bucal pentru înțepat și supt (afide, tripși, ploșnițe etc.), dar și unele coloptere și lepidoptere. Formularea acestuia conferă stabilitate și rezistență la spălarea de către ploi, o perioadă ridicată de remanență și un efect rapid.
În cazul culturilor de cereale, Mavrik 2F aplicat preventiv sau la avertizare, transformă afidele și virozele în istorie.

Mavrik 2F: protejază-ți cultura într-un mod inteligent!
 
 
 
 
 
AVEM MERE, N-AVEM PERE. Câți pomicultori din țară mai cultivă azi fructele delicioase și unde vând recolta
28 sep 2021
VINUL DEALCOOLIZAT ÎN ACELAȘI „PAHAR” CU CELE CARE CONȚIN TĂRIE. Ce trebuie să știe producătorii pentru a-l comercializa
28 sep 2021
ÎNTREBARE DE ZIUA MONDIALĂ A TURISMULUI: De ce nimeni nu promovează Naslavcea, un adevărat sat de munte?
27 sep 2021
CRISTINA FROLOV DEMISĂ DE LA ONVV. Există mai multe versiuni
27 sep 2021

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

loading ...