https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.61 EUR
17.76 USD
0.24 RUB
4.39 RON
0.64 UAH
MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

23 apr 2021
Apariția, în primăvară, a unor pete de decolorare în cadrul culturilor de cereale este văzută, în general, ca fiind un semn incipient de infecție patogenă. Aceasta se atestă în 80% din cazuri. În anul curent, pentru unii fermieri, apariția lor a marcat prezența unei viroze, boală care, odată instalată, este imposibil de tratat.
Din cauza secetei din anul 2020, culturile de cereale de toamnă au reprezentat sursa principală de apă pentru unele insecte, printre acestea și afidele. Înmulțirea rapidă și faptul că atacul este realizat preponderent sub formă de colonii, transformă afidele în principalii vectori de transmitere ai virozelor în culturile de cereale păioase.
Deși virozele, precum: mozaicul dungat (Wheat streak mosaic virus) sau piticirea galbena (Barley yellow dwarf virus) nu au tratament specific, vectorii de transmitere, afidele, pot fi eliminate într-un mod intelligent, prin aplicarea produsului Mavrik 2F.

Mavrik 2 F are ca substanță activă tau-fluvalinatul, un piretroid de sinteză unic, care are drept principalele ținte insectele cu aparat bucal pentru înțepat și supt (afide, tripși, ploșnițe etc.), dar și unele coloptere și lepidoptere. Formularea acestuia conferă stabilitate și rezistență la spălarea de către ploi, o perioadă ridicată de remanență și un efect rapid.
În cazul culturilor de cereale, Mavrik 2F aplicat preventiv sau la avertizare, transformă afidele și virozele în istorie.

Mavrik 2F: protejază-ți cultura într-un mod inteligent!
 
 
 
 
 
CIREȘELE MOLDOVENEȘTI VOR AJUNGE OFICIAL ÎN ITALIA. Câte tone vor fi importate și care sunt condițiile
17 mai 2021
ÎN LIVEZILE NOASTRE VOR CREȘTE NOI SOIURI DE PIERSIC ȘI CAIS. Care sunt acestea, aflați AICI
17 mai 2021
DECLARAȚIA DE DRAGOSTE A PREȘEDINTELUI LITUANIEI PENTRU VINUL NOSTRU. Oficialul l-a savurat aseară
14 mai 2021
MOLDOVA TOURISM FORUM, UN NOU TRASEU PENTRU A DESCOPERI ȚARA NOASTRĂ. Află AICI detalii despre eveniment
14 mai 2021

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

MAVRIK 2F, PROTEJAZĂ-ȚI CULTURA ÎNTR-UN MOD INTELIGENT

loading ...