NOI HIBRIZI DE PORUMB PENTRU PRODUCȚII STABILE ȘI SIGURE

16 feb 2024
În sezonul 2024, Syngenta vine cu o serie de hibrizi noi de porumb pregătiți să răspundă necesităților fermierilor din R. Moldova. Noutățile din acest an sunt:      SY Helenor, SY Pamplona și Spectral. Vorbim despre hibrizi timpurii, care asigură producții stabile și sigure.SY Helenor (FAO 280) este un hibrid cu profi Artesian™ , se pretează semănatului timpuriu și se remarcă prin vigoare foarte bună la răsărire, tulpină și rădăcină puternică, știulete sănătos, stabilitate în producție, este adaptat pentru toate regiunile din țară. SY Helenor este alegerea perfectă pentru fermierii care își doresc să transfere momentul semănatului mai devreme pentru că are toleranță bună la temperaturi scăzute.

Caracteristici:
  • Producții ridicate inclusiv în condiții de secetă și arșiță;
  • Pretabil pentru sistemul de lucrări conservative ale solului;
  • Pierdere rapidă a apei din bob;
  • Pachet agronomic excepțional, pretabil pentru densități ridicate;
  • Pretabil pentru cultura a doua;
  • Densitățile recomandate sunt la neirigat de 55.000-65.000 de plante recoltabile la hectar.


SY Pamplona (FAO 290) este hibridul cu cea mai bună plasticitate și performanță pentru FAO 290, care, pe lângă grupa de maturitate timpurie, are o vigoare foarte bună la răsărit, are o toleranță foarte bună la temperaturile scăzute din prima parte a perioadei de vegetație, se pretează la semănatul timpuriu și răspunde prin producții foarte bune pentru grupa de maturitate, cu o umiditate scăzută la recoltare și o toleranță sporită la temperaturile ridicate (secetă și arșiță).

SY Pamplona se pretează exact pe nivelul de tehnologie de cultivare a porumbului în R. Moldova.
Densitățile recomandate sunt la neirigat de 55.000-65.000 de plante recoltabile la hectar.Spectral (FAO 310) este un hibrid care tolerează foarte bine condițiile de arșiță și secetă, are un pachet agronomic foarte bun, o rădăcină și tulpină puternică, o calitate foarte bună a plantei din punct de vedere fitosanitar, stabilitatea în producții este una superioară asigurând fermierilor siguranță din acest punct de vedere și, foarte important, cu umiditate scăzută la recoltare.
Densitățile recomandate sunt la neirigat de 55.000-65.000 de plante recoltabile la hectar.

Portofoliul de produse pentru protecție a culturii de porumb este unul complet, cu soluții pentru toate problemele din câmp: Pentru mai multe detalii, vedeți materialul VIDEO.
Informații detaliate despre toate produsele Syngenta, găsiți pe site-ul oficial al companiei www.syngenta.md. De asemenea, fermierii le pot adresa întrebări reprezentanților de vânzări ai companiei: https://www.syngenta.md/echipa-syngenta-moldova
loading ...