https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.27 EUR
17.88 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

01 jul 2021
Peste 180 de fermieri autohtoni au participat la „SIMPLICULTURA” organizată de Compania ADAMA, cu genericul “Cultura Ta Liberă De Boli, Buruieni Și Dăunători”, la care și-a prezentat noile soluții și tehnologii inserate în Catalog. Evenimentul s-a desfășurat în câmp deschis, la Mărăndeni, Fălești, pe plantațiile SRL-ului “Agro-Papuros”, care cultivă mai multe culturi, inclusiv grâu, floarea soarelui, sveclă de zahăr, porumb, rapiță de toamnă.
 
DAN MAFTEI, Director Tehnic și Dezvoltare ADAMA: “În ebraică, Adama înseamnă pământ. Ne simțim legați unul de altul prin pământ.”
 
MIHAIL GONCEARENCO, Director SRL Agro-Papuros”: De mai mulți ani conlucrăm cu Compania ADAMA, ne este un partener de nădejde. Folosim produsele lor chimice și suntem mulțumiți și vom continua parteneriatul.”
 
În cadrul evenimentului au fost prezentate mai multe scheme de protecție aplicate în cazul tehnologiei grâului, a sveclei de zahăr, floarea soarelui și altor culturi agricole.
 
VADIM RUSU, Reprezentant Comercial ADAMA în Moldova: “Mi-a fost dor de fermieri, de managerii de distribuție, de proprietarii Companiei. Să stăm la un pahar de limonadă și să discutăm despre agricultura din RM, un segment foarte riscant în țara noastră, care întâmpină multe probleme în ultima perioadă. Dar, per ansamblu, suntem foarte mulțumiți de ceea ce am realizat astăzi.”
 
Victor Cucu, Director DiazChim: “Evenimentele desfășurate în câmp sunt binevenite. Multă lume care face agricultură nu are studii avansate în domeniul dat și este o soluție benefică pentru a le demonstra schemele de protecție și rezultatul final. Mai ales într-un an ca acesta, care promite multe, e păcat să nu faci tratament ca să obții un rezultat maxim.”
 
SERGIU PANUȚA, Manager Tehnic și Înregistrări ADAMA: “Am reușit să adunăm distribuitorii la un loc cu producătorii culturilor de câmp. ADAMA vine cu un erbicid nou, utilizat pentru combatereaa buruienilor chiar din momentul când răsare cultura. Din experiența noastră ne-am convins că nu produce stres și reușim să avem un spor la recoltă de la 300 la 500 kg.”

DAN MAFTEI, Director Tehnic și Dezvoltare ADAMA: “Rămânem alături de fermieri la fel ca și până acum. Cu consultanță tehnică, cu produse. Nu doar cu cele care există, dar aducem produse noi, complexe.”
 
Mai multe detalii de la „SIMPLICULTURA”cu genericul „Cultura ta liberă de boli, buruieni și dăunători” urmăriți în filmuleț.
 
ADAMA. Listen. Learn. Deliver.
 
PRODUCĂTORII DE STRUGURI DE LA SUD ALEG PERGOLA. Fermierii au fost instruiți în cadrul unui seminar în câmp deschis
30 jul 2021
1, 2 MILIOANE LEI ÎN DOI ANI. CE A FĂCUT MICU CU BANII? Tânărul antreprenor Alexei Micu și istoria lui de succes
29 jul 2021
DE CE NU-I MIERE DE TEI ȘI CÂT CER APICULTORII PENTRU CEA POLIFLORĂ? Răspunsul îl aflați mai jos
29 jul 2021
„ACȚIONĂM ECO PRIN INOVAȚIE”: Patru raioane de la Nord participă la programul pilot destinat agriculturii ecologice
28 jul 2021

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII

Urmărește filmulețul

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

loading ...