VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

01 jul 2021
Peste 180 de fermieri autohtoni au participat la „SIMPLICULTURA” organizată de Compania ADAMA, cu genericul “Cultura Ta Liberă De Boli, Buruieni Și Dăunători”, la care și-a prezentat noile soluții și tehnologii inserate în Catalog. Evenimentul s-a desfășurat în câmp deschis, la Mărăndeni, Fălești, pe plantațiile SRL-ului “Agro-Papuros”, care cultivă mai multe culturi, inclusiv grâu, floarea soarelui, sveclă de zahăr, porumb, rapiță de toamnă.
 
DAN MAFTEI, Director Tehnic și Dezvoltare ADAMA: “În ebraică, Adama înseamnă pământ. Ne simțim legați unul de altul prin pământ.”
 
MIHAIL GONCEARENCO, Director SRL Agro-Papuros”: De mai mulți ani conlucrăm cu Compania ADAMA, ne este un partener de nădejde. Folosim produsele lor chimice și suntem mulțumiți și vom continua parteneriatul.”
 
În cadrul evenimentului au fost prezentate mai multe scheme de protecție aplicate în cazul tehnologiei grâului, a sveclei de zahăr, floarea soarelui și altor culturi agricole.
 
VADIM RUSU, Reprezentant Comercial ADAMA în Moldova: “Mi-a fost dor de fermieri, de managerii de distribuție, de proprietarii Companiei. Să stăm la un pahar de limonadă și să discutăm despre agricultura din RM, un segment foarte riscant în țara noastră, care întâmpină multe probleme în ultima perioadă. Dar, per ansamblu, suntem foarte mulțumiți de ceea ce am realizat astăzi.”
 
Victor Cucu, Director DiazChim: “Evenimentele desfășurate în câmp sunt binevenite. Multă lume care face agricultură nu are studii avansate în domeniul dat și este o soluție benefică pentru a le demonstra schemele de protecție și rezultatul final. Mai ales într-un an ca acesta, care promite multe, e păcat să nu faci tratament ca să obții un rezultat maxim.”
 
SERGIU PANUȚA, Manager Tehnic și Înregistrări ADAMA: “Am reușit să adunăm distribuitorii la un loc cu producătorii culturilor de câmp. ADAMA vine cu un erbicid nou, utilizat pentru combatereaa buruienilor chiar din momentul când răsare cultura. Din experiența noastră ne-am convins că nu produce stres și reușim să avem un spor la recoltă de la 300 la 500 kg.”

DAN MAFTEI, Director Tehnic și Dezvoltare ADAMA: “Rămânem alături de fermieri la fel ca și până acum. Cu consultanță tehnică, cu produse. Nu doar cu cele care există, dar aducem produse noi, complexe.”
 
Mai multe detalii de la „SIMPLICULTURA”cu genericul „Cultura ta liberă de boli, buruieni și dăunători” urmăriți în filmuleț.
 
ADAMA. Listen. Learn. Deliver.
 
Top știri

HIBRIDUL BUCKFAST - un pericol pentru viitorul apiculturii. Care sunt cele mai bune regine, aflați AICI

24 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022
Din aceeași categorie

VIDEO: SCHEMA DE PROTECȚIE A RAPIȚEI DE TOAMNĂ CU PRODUSELE ADAMA

24 mai 2022

VIDEO: DINIRO ® – Aliatul fermierilor în lupta cu buruienile din culturile de porumb

13 mai 2022

FIȚI PRUDENȚI ÎN UTILIZAREA PRODUSELOR DE UZ FITOSANITAR! Recent, 3 copii s-au intoxicat cu pesticide

11 mai 2022

MOLDOVA CERE DE LA UE AJUTOR SUB FORMĂ DE FERTLIZANȚI

05 mai 2022

CALENDARUL STROPIRII POMILOR FRUCTIFERI

12 apr 2022

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII

Urmărește filmulețul

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

loading ...