DIAZTECH A PREGĂTIT PENTRU FERMIERI O GAMĂ VARIATĂ DE TEHNICĂ, GATA PENTRU NOUL SEZON AGRICOL

18 mar 2023
În pragul campaniei de primăvară 2023, compania DiazTech a pregătit pentru fermierii din Republica Moldova o gamă variată de mașini agricole, gata să intre în câmp și să efectueze lucrările de care aveți nevoie în termeni optimi și la cel mai înalt nivel. În perioada 16-19 martie 2023, DiazTech este prezentă la cea mai așteptată expoziție de primăvară: MOLDAGROTECH spring. Compania aduce în vizorul fermierilor tractoare și utilaje agricole moderne și performante, fiind dealerul oficial al mărcilor Fendt și Valtra.

Anton Kostyrco, director marketing Europa de Est, AGCO

DiazTech pune la dispoziția Dumneavoastră tractoarele Fend și Valtra în cea mai bună complectație. De asemenea, fermierii vor găsi la standul companiei, deja cunoscuta, dar cea mai bună semănătoare de precizie: Fendt MOMENTUM. Semănătoarea este dotată cu senzori ce înregistrează, analizează și vizualizează datele în timp real pentru fiecare unitate de rând, pentru a optimiza continuu procesul de însămânțare. Cu ajutorul contorului de vid vSet, Fendt MOMENTUM poate semăna diferite tipuri de semințe la viteză mare de lucru.
Alături, este tractorul Fendt 942 Vario pe care DiazTech vi-l poate pune la dispoziție la un preț bun și în condiții avantajoase.

Combina Fendt IDEAL 9 – eficacitate înaltă, consum redus de combustibil, cheltuieli minime pentru întreținere

De asemenea, la standul DiazTech, fermierii pot găsi Combina Fendt IDEAL 9. Combina dispune de un sistem inovator de treierat, o funcţionare simplă şi intuitivă şi fiabilitate absolută. Modelul Ideal 8 şi 9 are două rotoare elicoidale ce oferă un randament mare, o bună calitate a treieratului, cu o manipulare delicată a boabelor şi un consum redus de energie. Motorizarea combinelor Fendt IDEAL este asigurată de un motor MAN pentru modele Ideal 8 şi 9. Toate motoarele au sistem de injecţie common rail şi respectă standardul Tier4 final. De menționat că IDEAL 9 se deosebește prin eficacitate, consum redus de combustibil, cheltuieli minime pentru întreținere și este dotată cu supercondiții pentru operator.

Fermierii care vor opta pentru o combină din gama FENDT IDEAL vor scurta timpul acordat mentenanței zi de zi, înainte de începerea lucrărilor. De altfel, numele acestei combine spune totul și producătorii germani nu în zadar i l-au dat!
Specialiștii DiazTech sunt pregătiți să ofere detali și să povestească celor interesați toate detaliile despre tehnica agricolă cu care sunt prezenți la cele două platforme ale companiei: la intrare și pe centrul spațiului de expoziție.

Semănătoarea Fendt Momentum - sămânță cu sămânță la distanța perfectă

Grație sistemului sofisticat de separare a boabelor (bob-cu-bob) cu care este dotată noua semănătoare de mare capacitate Fendt Momentum, semințele vor fi plasate în sol cu o precizie extrem de ridicată (de 99,5%,) și la adâncimea ideală, maximizând potențialul culturilor. Semănătoarea folosește tehnologie de precizie dezvoltată de Precision Planting®. Cu unitatea de dozare vSet®, motorul electric de dozare vDrive® și tuburile de semințe SpeedTube®, eficiența este asigurată, chiar și la viteze mari de lucru. Pentru o adaptare perfectă la sol și la condițiile de lucru, Fendt Momentum este, de asemenea, echipată cu senzori și tehnologie de ultima generație. Adaptarea la sol este îmbunătățită și de inovativul șasiu tandem.

Roman Braguța, product manager, DiazTech:

Suntem mândri că promovăm producătorul de tractoare VALTRA și le putem aduce clienților noștri mai aproape tehnica pe care o merită. Faptul  că seria Valtra G este în câteva variantele confirmă fiabilitatea și calitatea. Aceste tractoare din gama 105-145 CP oferă sistem SmartTouch și funcții Smart Farming. Sunt create cu scopul de a ușura utilizarea și întreținerea tractoarelor. Seria Valtra G combină dimensiunile compacte, cu un design ușor și modern. Totodată, punem la dispoziția fermierilor și tractoare din seria T și de la 155 CP până la 235 CP.

Pentru mai multe detalii, vedeți materialul video.
 
loading ...