https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.15 EUR
17.58 USD
0.24 RUB
4.33 RON
0.63 UAH
ROBOȚII AGRICOLI DEVIN TOT MAI SOLICITAȚI. Află la ce sunt folosiți

ROBOȚII AGRICOLI DEVIN TOT MAI SOLICITAȚI. Află la ce sunt folosiți

08 jun 2020


Progresul în lumea tehnologiilor continuă să bucure fermierii. Roboții agricoli devin tot mai solicitați. Potrivit analiștilor de la de “Transparency Market Research”, până în anul 2024 se va înregistra un progres de 24,1 %. Pentru că la nivel mondial crește numărul populației, disponibilitatea terenurilor arabile devine tot mai redusă. 


Conform specialiștilor, economiile emergente sunt concentrate mai mult pe urbanizare. Astfel, dorința de a obține randamente maxime a dus la crearea pieții roboților pentru agricultură. Aceștia sunt folosiți la semănat, controlul buruienilor, analiza solului și monitorizarea mediului înconjurător. 
Analiștii sunt de părere că o dată ce oamenii vor realiza cât de utili sunt roboții agricoli, această tehnologie se va extinde și va devini mai accesibilă. De asemenea, ei au estimat venitul acestor roboți agricoli la nivel mondial, care în 2016 a înregistat 1,01 miliarde de dolari, anul acesta urmează să ajungă la 5,7 miliarde.Factorii ce influențează cererea de pe piața globală a roboților sunt perspectivele realizării unei economii de costuri pe termen lung din partea producătorilor de alimente și modernizarea agriculturii. Totodată, vehiculele aeriene fără pilot sau dronele, care sunt destinate pentru exploatarea suprafețelor agricole ar trebui,  în continuare, să contribuie la evoluția acestei piețe. 


Roboții ocupă un loc important în viitorul agriculuturii moderne, iar in câțiva ani, își vor face apariția mult mai accentuat și în țara noastră. Fermierii care își procură astfel de mașini își ușurează munca și pot obține venituri mai rapide.

TESTELE DE LABORATOR TOT MAI “AMARE” PENTRU APICULTORI. Ce soluție propune Asociația Națională a Apicultorilor
05 mar 2021
PRODUCĂTORII DE FRUCTE DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI, uniți într-o ședință comună de lucru
04 mar 2021
HIBRIZI CU ADEVĂRAT HIGH OLEICI!
03 mar 2021
CAPRICIOASE, DAR PROFITABILE ȘI GUSTOASE! Crescătorii de caise vor beneficia de instruire internațională
03 mar 2021

ROBOȚII AGRICOLI DEVIN TOT MAI SOLICITAȚI. Află la ce sunt folosiți

ROBOȚII AGRICOLI DEVIN TOT MAI SOLICITAȚI

Află la ce sunt folosiți

ROBOȚII AGRICOLI DEVIN TOT MAI SOLICITAȚI. Află la ce sunt folosiți

loading ...