SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ: Liderul AGROBRANDS 2021 la această categorie. Azi vom spune STOP VOTING!

27 dec 2021

Votingul celor mai tari branduri din agricultură, AGROBRANDS 2021, proiectul marca AGROMEDIA în parteneriat cu VIP Magazin, e pe ultima sută de metri. Azi, 27 decemrie 2021, ora 16:00, vom spune STOP VOTING la toate cele 12 categorii. Liderii s-au conturat însă chiar din primele zile și dacă e să vorbim despre SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ, unde au fost incluse 5 branduri cu renume în agricultura modernă, topul este condus de BOSAL SOLUTIONS, care a participat recent la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu.   
 
Din septembrie 2019, compania BOSAL SOLUTIONS a devenit Dealer Oficial DJI Agriculture în Republica Moldova, oferind producătorilor agricoli soluții inovative de monitorizare și intervenție pe câmp.

Din ianuarie 2021, a devenit Dealer Oficial DJI Enterprise în Republica Moldova. Acum dronele Mavic 2 Enterprise, Seria Matrice 200 V2, Matrice 300 RTK și Matrice 600 Pro pot fi livrate oficial și în Republica Moldova.
 
Integrarea dronelor în agricultură este o activitate inovativă pentru Republica Moldova, iar dezvoltarea domeniului va permite soluționarea problemei privind lipsa de echipament în procesul de protecție a terenurilor agricole gestionate de agricultorii mici și mijlocii din localitățile rurale. Subiectul a fost discutat în cadrul evenimentului de prezentare a rezultatelor proiectului „Agrodrone - Agricultura de Precizie”.
 
În cadrul evenimentului de la Tekwill a avut loc o întrevedere dintre directoarea executivă ATIC, Marina Bzovîi, și directorul companiei BOSAL SOLUTIONS, Alexandru Casap, în cadrul căreia s-a discutat despre obiectivele atinse în 2021 și cele setate pentru anul viitor.
 
Proiectul „Agrodrone - Agricultura de Precizie” este implementat de compania lider din topul AGROBRANDS 2021 la categoria menționată, cu suportul financiar al Uniunii Europene și Polish aid Moldova în cadrul Fondului iniţiativelor Pilot LEADER-UE 2020 al proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL in Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER in Moldova.
 
Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova'' realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.
Evenimentul face parte din programul Tekwill Ambassadors 2021 organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Suediei în cadrul Proiectului Tekwill implementat de ATIC.
 
Nu uitați că au rămas ore numerate până la STOP VOTING! Brandul preferat îl puteți alege AICI: https://vipmagazin.md/agrobrands-2021/
 
loading ...