SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ: Liderul AGROBRANDS 2021 la această categorie. Azi vom spune STOP VOTING!

27 dec 2021

Votingul celor mai tari branduri din agricultură, AGROBRANDS 2021, proiectul marca AGROMEDIA în parteneriat cu VIP Magazin, e pe ultima sută de metri. Azi, 27 decemrie 2021, ora 16:00, vom spune STOP VOTING la toate cele 12 categorii. Liderii s-au conturat însă chiar din primele zile și dacă e să vorbim despre SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ, unde au fost incluse 5 branduri cu renume în agricultura modernă, topul este condus de BOSAL SOLUTIONS, care a participat recent la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu.   
 
Din septembrie 2019, compania BOSAL SOLUTIONS a devenit Dealer Oficial DJI Agriculture în Republica Moldova, oferind producătorilor agricoli soluții inovative de monitorizare și intervenție pe câmp.

Din ianuarie 2021, a devenit Dealer Oficial DJI Enterprise în Republica Moldova. Acum dronele Mavic 2 Enterprise, Seria Matrice 200 V2, Matrice 300 RTK și Matrice 600 Pro pot fi livrate oficial și în Republica Moldova.
 
Integrarea dronelor în agricultură este o activitate inovativă pentru Republica Moldova, iar dezvoltarea domeniului va permite soluționarea problemei privind lipsa de echipament în procesul de protecție a terenurilor agricole gestionate de agricultorii mici și mijlocii din localitățile rurale. Subiectul a fost discutat în cadrul evenimentului de prezentare a rezultatelor proiectului „Agrodrone - Agricultura de Precizie”.
 
În cadrul evenimentului de la Tekwill a avut loc o întrevedere dintre directoarea executivă ATIC, Marina Bzovîi, și directorul companiei BOSAL SOLUTIONS, Alexandru Casap, în cadrul căreia s-a discutat despre obiectivele atinse în 2021 și cele setate pentru anul viitor.
 
Proiectul „Agrodrone - Agricultura de Precizie” este implementat de compania lider din topul AGROBRANDS 2021 la categoria menționată, cu suportul financiar al Uniunii Europene și Polish aid Moldova în cadrul Fondului iniţiativelor Pilot LEADER-UE 2020 al proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL in Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER in Moldova.
 
Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova'' realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.
Evenimentul face parte din programul Tekwill Ambassadors 2021 organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Suediei în cadrul Proiectului Tekwill implementat de ATIC.
 
Nu uitați că au rămas ore numerate până la STOP VOTING! Brandul preferat îl puteți alege AICI: https://vipmagazin.md/agrobrands-2021/
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

CÂTE TRACTOARE AGRICOLE AU FOST ÎNMATRICULATE ÎN MAREA BRITANIE ÎN 2021? Vezi cifra AICI

14 jan 2022

BLUE INNOVATION DAY: CELE MAI NOI TEHNOLOGII DE PREGĂTIRE A TERENULUI. Oferta companiei Lemken

10 jan 2022

O COMPANIE NORVEGIANĂ DEZVOLTĂ UN TRANSPORTATOR AUTONOM DE UTILAJE PENTRU AGRICULTURĂ, care oferă costuri cu 60% mai mici decât un tractor convențional

10 nov 2021

VÄDERSTAD LANSEAZĂ NOUA SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE Tempo L 16-24 Central Fill

02 nov 2021

VIDEO: ÎNCĂRCĂTOARELE MANITOU - funcţii multiple pentru o productivitate sporită

27 oct 2021

SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ: Liderul AGROBRANDS 2021 la această categorie. Azi vom spune STOP VOTING!

SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ: Liderul AGROBRANDS 2021 la această categorie

Azi vom spune STOP VOTING!

SOLUȚII DIGITALE ÎN AGRICULTURĂ: Liderul AGROBRANDS 2021 la această categorie. Azi vom spune STOP VOTING!

loading ...