https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.61 EUR
17.76 USD
0.24 RUB
4.39 RON
0.64 UAH
TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

10 apr 2020
Lansarea noului tractor FENDT 942.

Clienții „DiazTech” s-au convins de eficiența tractoarelor şi utilajelor prin rezultatele remarcabile pe care le-au înregistrat. Acest lucru motivează reprezentanții companiei să depășească, în continuare, așteptările fermierilor şi să vină în fața lor cu cele mai inovative şi rezistente mașini agricole. Compania „DiazTech” a prezentat o serie nouă de tractoare marca FENDT, unde sunt incluse 5 modele: Vario, 930, 933, 936, 939 şi Vario 942.

Dealerul official FENDT, „DiazTech” propune pentru piața locală noul tractorul FENDT 942 Vario. Acesta este dotat cu motor MAN şi are o putere de 415 CP nominal. La nivel internațional, tractorul a fost apreciat ca fiind cel mai inteligent, mai eficient, mai confortabil şi mai sigur. Iată de ce compania „DiazTech” nu a putut rata șansa să pună la dispoziția producătorilor din ţara noastră o adevărată bijuterie de tractor. Şi nu a făcut-o oricum.

Ca de fiecare dată, reprezentanții „DiazTech” au avut grijă să pună totul la punct, până în cele mai mici detalii. Asta pentru ca oaspeții selecți prezenți la eveniment să aibă parte de surprize şi momente cu adevărat speciale. Şi se pare că le-a reușit. Producătorii s-au arătat încântați de noul Tractor 942 Vario şi au menționat că prezentarea a avut loc la cel mai înalt nivel.
CIREȘELE MOLDOVENEȘTI VOR AJUNGE OFICIAL ÎN ITALIA. Câte tone vor fi importate și care sunt condițiile
17 mai 2021
ÎN LIVEZILE NOASTRE VOR CREȘTE NOI SOIURI DE PIERSIC ȘI CAIS. Care sunt acestea, aflați AICI
17 mai 2021
DECLARAȚIA DE DRAGOSTE A PREȘEDINTELUI LITUANIEI PENTRU VINUL NOSTRU. Oficialul l-a savurat aseară
14 mai 2021
MOLDOVA TOURISM FORUM, UN NOU TRASEU PENTRU A DESCOPERI ȚARA NOASTRĂ. Află AICI detalii despre eveniment
14 mai 2021

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

loading ...