https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.29 EUR
18.05 USD
0.24 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

10 apr 2020
Lansarea noului tractor FENDT 942.

Clienții „DiazTech” s-au convins de eficiența tractoarelor şi utilajelor prin rezultatele remarcabile pe care le-au înregistrat. Acest lucru motivează reprezentanții companiei să depășească, în continuare, așteptările fermierilor şi să vină în fața lor cu cele mai inovative şi rezistente mașini agricole. Compania „DiazTech” a prezentat o serie nouă de tractoare marca FENDT, unde sunt incluse 5 modele: Vario, 930, 933, 936, 939 şi Vario 942.

Dealerul official FENDT, „DiazTech” propune pentru piața locală noul tractorul FENDT 942 Vario. Acesta este dotat cu motor MAN şi are o putere de 415 CP nominal. La nivel internațional, tractorul a fost apreciat ca fiind cel mai inteligent, mai eficient, mai confortabil şi mai sigur. Iată de ce compania „DiazTech” nu a putut rata șansa să pună la dispoziția producătorilor din ţara noastră o adevărată bijuterie de tractor. Şi nu a făcut-o oricum.

Ca de fiecare dată, reprezentanții „DiazTech” au avut grijă să pună totul la punct, până în cele mai mici detalii. Asta pentru ca oaspeții selecți prezenți la eveniment să aibă parte de surprize şi momente cu adevărat speciale. Şi se pare că le-a reușit. Producătorii s-au arătat încântați de noul Tractor 942 Vario şi au menționat că prezentarea a avut loc la cel mai înalt nivel.
CARNE DE IEPURE DE LA BRĂVICENI, UN PRODUS BIO ȘI SĂNĂTOS! Recomandată chiar și de Federația Națională a Fermierilor
27 jul 2021
VREI O FERMĂ DE CĂPRIȚE, CU CAȘ MOALE ȘI LAPTE BUN? Urmează exemplul antreprenoarei Tatiana Leanca din Rezina
27 jul 2021
IGOR COPACINSCHI: „Piața din UE impune reguli stricte. BAYER vine cu trei produse fitosanitare omologate inclusiv în R. Moldova”
27 jul 2021
UNGHIURILE PROFITULUI LA PIERSICUL PLAT: De două ori mai scumpe decât cele obișnuite și considerate o cultură de nișă
26 jul 2021

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

TRACTOARE PERFORMANTE ȘI ÎN MOLDOVA

loading ...