VÄDERSTAD LANSEAZĂ NOUA SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE Tempo L 16-24 Central Fill

02 nov 2021
Väderstad, unul dintre cei mai mari producătorila nivel mondial în prelucrarea solului, însămânțare și plantare, lansează noua semănătoare de precizie Tempo L 16-24 Central Fill. Prin manipularea atât a semințelor, cât și a îngrășămintelor într-un sistem vrac, capacitatea recordului mondial de plantare poate crește și mai mult.

Semănătoarea de precizie în regim de mare viteză Väderstad Tempo L deține recordul mondial pentru semănarea a 502,05 hectare de porumb în 24 de ore, record stabilit în Ungaria în 2017.
Acum, Väderstad mărește familia Tempo cu noua semănătoare de precizie Tempo L, dotată cu buncăr central, atât pentru semințe, cât și pentru îngrășământ. Este introdusă, spune Mattias Hovnert, Senior Vice President Sales & Marketing, și adaugă:

Funcția buncărului central înseamnă că, în loc să alimenteze cu semințe fiecare dintre buncărele secțiunilor de rând, fermierul va trebui să alimenteze un singur buncăr central mare. Semănătoare de precizie Tempo L se va ocupa apoi de distribuirea semințelor și a îngrășământului către fiecare unitate de rând – toate acestea la viteză și precizie de plantare foarte înaltă.
Cu funcția centrală de alimentare, fermierul va putea obține și mai mult într-o zi de muncă, crescând astfel productivitatea și capacitatea.

Noua semănătoare Tempo L Central Fill va fi disponibilă cu 16 sau 24 de rânduri, ceea ce permite alternative de distanțiere între rânduri de la 450 la 762 mm, în funcție de model. Pentru a se potrivi cu randamentul de mare capacitate, semănătoarea de precizie este echipată cu un nou buncăr cu volum de 2 200 de litri de semințe și 5 000 de litri de îngrășământ, în total de 7 200 de litri.
Noul buncăr de la Tempo L Central Fill este echipat cu două ventilatoare în față, asigurând o capacitate de dozare mai mare, atât a semințelor, cât și a îngrășământului. Tehnologia din spatele sistemului de alimentare centrală este foarte intuitivă. Nu există un motor central de dozare a semințelor – în schimb, fiecare unitate de rând reglează numărul de semințe necesar pentru a-și asista sistemul individual de dozare a semințelor PowerShoot de înaltă precizie, spune Mattias Hovnert.

Noul Tempo L 16-24 cu buncăr central va avea premiera la târgul internațional Agritechnica în februarie 2022.


sursa:/agro-tv.ro
Top știri

VIOREL ORLOVSCHI despre GLOBAL.G.A.P., prețul la mere și plantarea livezilor intensive

15 nov 2021

VIDEO: START SEZONULUI DE PLANTARE A PUIEȚILOR. Unde găsim material pomicol autorizat și certificat

02 nov 2021

AVOCATUL DIANEI CRUDU: PLEDĂM NEVINOVAT! Dosarul va ajunge la CtEDO!

24 nov 2021

A DAT START AFACERII CU 4 STUPI DE ALBINE, ÎN PATRU ANI ARE O PRISACĂ DE 300 DE FAMILII

12 nov 2021

BAYER – lansează cel mai performant și stabil hibrid Dekalb DKC 5092 pe piața din Republica Moldova

24 nov 2021
Din aceiași categorie

O COMPANIE NORVEGIANĂ DEZVOLTĂ UN TRANSPORTATOR AUTONOM DE UTILAJE PENTRU AGRICULTURĂ, care oferă costuri cu 60% mai mici decât un tractor convențional

10 nov 2021

VIDEO: ÎNCĂRCĂTOARELE MANITOU - funcţii multiple pentru o productivitate sporită

27 oct 2021

COMBINĂ FENDT IDEAL 9T. Cele mai bune rezultate!

11 oct 2021

DIGITALIZAREA AGRICULTURII: Dronele-agronom la mare căutare

08 oct 2021

RECOLTAREA CEREALELOR CU COMBINA FENDT IDEAL 9. Fermierii de top au scos deja „uriașul” în câmp

23 jul 2021

VÄDERSTAD LANSEAZĂ NOUA SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE Tempo L 16-24 Central Fill

VÄDERSTAD LANSEAZĂ NOUA SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE Tempo L 16-24 Central Fill

VÄDERSTAD LANSEAZĂ NOUA SEMĂNĂTOARE DE PRECIZIE Tempo L 16-24 Central Fill

loading ...