PENSIUNI DIN ȚARA NOASTRĂ, PRINTRE FINALIȘTII „GLOBAL CULINARY TRAVEL AWARDS”

17 aug 2023
Cinci din 17 finaliști ai concursului internațional „Global Culinary Travel Awards 2023” sunt pensiuni din Republica Moldova. Moldovenii au fost remarcați și la capitolul bucate, și băutură, ospitalitate, cultură, sustenabilitate etc.

Astfel, moldovenii au intrat în lupta pentru câștigători la următoarele categorii:
Cea mai bună experiență agricolă sau rurală pentru călătorii culinari
  • Casa din luncă (Moldova)
  • Eco Resort Butuceni (Moldova)
Cea mai bună soluție de durabilitate într-o experiență de turism culinar
  • Eco Resort Butuceni (Moldova)
Cea mai bună experiență de băutură pentru călătorii culinari
  • Berd's Hotel MGaley (Moldova)
  • Curtea de Piatra (Moldova)
Deocamdată a fost afișată lista finaliștilor concursului. Lista finală a câștigătorilor va fi publicată pe 15 septembrie. Erik Wolf, Directorul Executiv al Asociației Mondiale de Turism Culinar (World Food Travel Association), a transmis recunoștința sa către reprezentanții din Moldova, aceștia înregistrând cel mai mare număr de participări în acest an.

Concursul “Global Culinary Travel Awards” are ca scop recunoașterea și celebrarea excelenței și inovației în domeniul gastronomiei și aportul acestuia în crearea unei oferte turistice mai atractive. Fondat în 2016, inițial ca FoodTrekking Awards, programul este primul și cel mai mare și mai respectat program de premii din industrie.
 
Premiile Global Culinary Travel sunt reperul mondial de excelență și inovație în turismul culinar de la cea mai importantă autoritate a industriei din lume. Câștigătorii premiilor Global Culinary Travel se bucură de lumina reflectoarelor globale și de expunerea la rețeaua de aproape 200.000 de profesioniști din industrie în fiecare an.
 
loading ...