INSTRUIRI PENTRU REPREZENTANȚII INDUSTRIEI TURISMULUI DIN R. MOLDOVA

01 aug 2023
Antreprenorii care dezvoltă o afacerilor din sectorul turismului pot beneficia de un curs de instruire, susținut de un expert internațional.
 
În perioada 15-17 august, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor și Intern (ANTRIM), cu sprijinul Proiectului de Competitivitate și Reziliență Rurală (RCRA) finanțat de USAID Moldova, va organiza un curs (cu prezență fizică), condus de profesorul și evaluatorul GSTC, Urs Wagenseil - expert în consultanță și cercetare în domeniul managementului destinațiilor și dezvoltării durabile.
 
În urma semnării Angajamentului de sustenabilitate pentru industria turismului din Republica Moldova, ne-am propus să promovăm și să integram criteriile de sustenabilitate în cadrul afacerilor din sectorul turismului, în special prestatorii serviciilor de cazare și turoperatori, informează ANTRIM.
 
Ce sunt criteriile GSTC?
Criteriile GSTC sunt standarde globale pentru sustenabilitate în turism și reprezintă rezultatul eforturilor mondiale de a dezvolta o direcție comună de:
  • management sustenabil;
  • impact socio-economic;
  • impact cultural;
  • impactul asupra mediului.
 
Pentru cine este cursul?
Această oportunitate este potrivită pentru toți reprezentanții industriei turismului din Moldova, care doresc să dezvolte afacerea lor într-un mod sustenabil, urmărind să aplice criteriile de sustenabilitate și să fie proactivi în implementarea obiectivelor globale de mediu pentru anul 2030.
 
Pentru a participa la curs, completați formularul de înregistrare: https://forms.gle/N6FqQYD7Lei6rcRb9 . Înregistrarea se va încheia pe data de 8 august.
 
Selectarea participanților se va face pe baza unor criterii specifice, printre care experiența în industria turismului, interesul și angajamentul față de sustenabilitate, motivația și obiectivele clare de participare, respectarea diversității, recomandări sau referințe. Cunoașterea avansată a limbii engleze este, de asemenea, un criteriu important.
 
Pentru mai multe detalii despre curs, puteți contacta ANTRIM la adresa estepanov@antrim.md.
loading ...