https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.22 EUR
17.78 USD
0.24 RUB
4.31 RON
0.65 UAH
PENSIUNILE TURISTICE SUNT ÎN IMPAS

PENSIUNILE TURISTICE SUNT ÎN IMPAS

15 apr 2020
Iată cum le-a afectat COVID-19 Turismul din Republica Moldova a început să-și ia avânt în ultimii ani datorită investițiilor făcute și a programelor elaborate de către autorități. Când parcă lucrurile mergeau mai bine, iată că pensiunile turistice s-au pomenit într-o situație destul de dificilă. COVID-19 le-a afectat activitatea.Acum, fără turiști, bani și investiții, totul stă pe loc. Reprezentanții pensiunilor sunt disperați și se plâng că toate planurile lor s-au dus de râpă. Administratoarea Eco Restort Butuceni, Olesea Cojocaru, a povestit pentru AGROMEDIA că aștepta în jur de 11 grupuri de turiști în perioada sărbătorilor pascale.
 
’’Urmau să vină oaspeți din Austria, Franța, Polonia și alte țări, iar atunci când făceam aceste rezervări mă gândeam că va fi un an destul de productiv. Toată iarna am achitat salarii la angajați doar ca să-i motivăm să rămână acasă și să muncească în țară. Acum, simțim criza și efectele pandemiei. Sperăm cât mai repede să treacă această situație dificilă și să reluăm activitatea’’, a povestit administratoarea.În lipsa turiștilor, reprezentanții pensiunilor și-au găsit ocupație.
 
’’Ca să nu pierdem timp în zadar, ne-am gândit să facem reparație în căsuțe și să punem diverse semințe în pământ. Suntem, totuși, optimiști că vom trece cu bine peste pandemie. Acum, este important să fim sănătoși’a mai menționat Olesea Cojocaru.Din data de 17 mai a fost instituită stare de urgență în țară din cauza COVID-19. Astfel, până în 15 mai nu mai voie să activează restaurantele, hotelurile și pensiunile turistice. Au voie să-și desfășoare activitatea doar alimentarele, stațiile PECO, farmaciile și magazinele specializate în agricultură.

STRATEGIA APLICATĂ DE “FRESH TIME” PENTRU A-ȘI PĂSTRA ANGAJAȚII. Mai multe afli AICI
18 jun 2021
CĂPȘUNELE PENTRU EXPORT: PLINE DE NOROI ȘI LIPSĂ DE BRAȚE DE MUNCĂ PENTRU RECOLTARE. Ce spun experții
18 jun 2021
“CASA DIN LUNCĂ”, PRIMA PENSIUNE ECOLOGICĂ DIN ȚARĂ. Unde se află și cine vă așteaptă, aflați mai jos
15 jun 2021
LEGUME NATURALE DE LA LEOVA. Unde le găsiți, cine le cultivă și cum le puteți comanda online, aflați AICI
14 jun 2021

PENSIUNILE TURISTICE SUNT ÎN IMPAS

PENSIUNILE TURISTICE SUNT ÎN IMPAS

PENSIUNILE TURISTICE SUNT ÎN IMPAS

loading ...