FESTIVALUL VINULUI ȘI TRADIȚIILOR MOLDOVENEȘTI, LA BUCUREȘTI

11 sep 2023
Weekendul următor, 16-17 septembrie, la București, va avea loc un eveniment dedicat vinului, muzicii și culturii Republicii Moldova. Pe Șoseaua Kiseleff, chiar în inima Capitalei române se va desfășura cea de-a III-a ediție a Festivalului Vinului Moldovei - evenimentul perfect pentru iubitorii de vinuri de calitate, muzică bună şi gastronomie delicioasă.
 
Organizat de Wine of Moldova, festivalul va oferi program extins, cu diverse activităţi, de la degustări de vinuri de la crame renumite şi preparate culinare tradiţionale, până la concerte şi ateliere pentru copii şi părinţi.Fiecare participant va avea posibilitatea și de a cumpăra produsele preferate din zona de magazin a festivalului. Reducerile atractive și prezența pe raft a produselor indisponibile în comerțul obișnuit sunt doar câteva dintre surprizele care vor încununa acest eveniment.
 
Vizitatorii vor putea degusta vinuri de la 44 de crame celebre și mici producători cu tradiție din țara noastră. Muzica live va fi asigurată de artiști notorii precum The Mono Jacks, Irina Rimes & The Motans și alții. Intrarea la eveniment este liberă, iar pachetele de degustări sunt disponibile AICI
loading ...