VINĂRIILE DIN ȚARĂ ÎȘI REDESCHID UȘILE PENTRU OASPEȚI. Află cum poți câștiga un set din 3 vinuri produse de vinificatorii moldoveni

13 jul 2020

Vinăriile din țară au început să-și redeschidă ușile și să primească vizitatori. În toate cramele sunt respectate măsurile de siguranță împotriva infecție COVID-19. Astfel, se păstrează distanța socială, dezinfectarea lucrurilor, meniul a fost adaptat, iar numărul de oameni care se pot afla concomitent în același loc a fost limitat. Cu toate acestea, vinăriile oferă experiențe gastronomice inedite, tururi ghidate, excursii în grupuri mici de persoane și degustări de vinuri selecte. Pentru a planifica excursiile, Ghidul Oenoturistic al Moldovei conține date de contact ale vinăriilor preferate, iar pentru o escapadă sigură se recomandă să faceți o rezervare prealabilă și să aflați toate detaliile și condițiile în care cramele își desfășoară activitatea. Și pentru că dorul de oameni și locurile dragi a devenit aproape imposibil, Oficiul Național al Viei și Vinului lansează un challenge pe rețelele de socializare. Ca să participi trebuie să ții cont de următoarele condiții:

• Postezi o poză cu tine, singur sau în compania celor dragi, de la una din vinăriile din țară pe care ai vizitat-o. Pozele pot fi distribuite pe pagina ta personală de Facebook sau Instagram.
• Scrii un text scurt despre cum te-ai simțit acolo și ce amintiri ai de la acea vinărie, iar textul trebuie să fie însoțit de hashtagul #revincudrag.
 • Adaugi link-ul de la postarea ta în comentariile concursului de pe pagina de Facebook Wine of Moldova și poți câștiga un set de 3 vinuri produse de vinificatorii moldoveni. Challenge-ul face parte din campania „ReVin cu drag”, inițiată de ONVV și are scopul de a face cunoscute vinăriile din toată țara, ofertele lor turistice, dar și vinurile pe care le produc.
 
Este cunoscut faptul că țara noastră oferă nu doar vinuri de calitate, dar și experiențe autentice care trebuie promovate. În acest context, Oficiul Național al Viei și Vinului va continua să susțină vinăriile din țară și să promoveze ospitalitatea poporului nostru și la nivel local. Moldova se mândrește cu cea mai mare densitate de podgorii din lume per capita și poate oferi o varietate de vinuri care să satisfacă orice gust, iar combinate cu gastronomia noastră națională, putem oferi experiențe de neuitat. Producătorii locali așteaptă să le vizităm cramele și astfel să-i susținem în această perioadă de post-pandemie, iar noi vom continua să ne unim eforturile și să promovăm produsul mândriei naționale și oenoturismul local”, a declarat Gheorghe Arpentin, directorul ONVV.

Campania „ReVin cu drag” inițiată de Oficiul Național al Viei și Vinului își propune să popularizeze turismul vitivinicol la nivel național, pentru a atrage cât mai mulți vizitatori la cramele și vinăriile care oferă servicii turistice. În același timp, fiind cel mai mare generator de locuri de muncă din mediul rural, industria a fost dur afectată de pandemia mondială COVID-19 și necesită implicarea cetățenilor pentru a reveni la normalitate.

VINĂRIILE DIN ȚARĂ ÎȘI REDESCHID UȘILE PENTRU OASPEȚI. Află cum poți câștiga un set din 3 vinuri produse de vinificatorii moldoveni

VINĂRIILE DIN ȚARĂ ÎȘI REDESCHID UȘILE PENTRU OASPEȚI

Află cum poți câștiga un set din 3 vinuri produse de vinificatorii moldoveni

VINĂRIILE DIN ȚARĂ ÎȘI REDESCHID UȘILE PENTRU OASPEȚI. Află cum poți câștiga un set din 3 vinuri produse de vinificatorii moldoveni

loading ...