VINURI ”ATIPICE” CREATE DE DOI TINERI SOMELIERI

21 oct 2021
”ATIPIC Wine” este un nou brand de vinuri creat de doi somelieri din Republica Moldova, Andrei Știrbu și Daniel Frumusachi, ambii fiind absolvenți ai Colegiului de Vinificație din Chișinău, transmite AGROMEDIA cu referire la diez.md.

Andrei și Daniel au făcut cunoștință la Colegiul de Vinificație din Chișinău. Ambii sunt absolvenți ai aceluiași curs de somelier european ASE și au studii la Universitatea Tehnică din Moldova. Mai mult, au colaborat o perioadă în calitate de somelieri.

Povestea atipică a unui vin 18+

Ideea de a crea un brand de vinuri a venit instant, dintr-o simplă discuție. Însă, de la idee la fapte, au fost nevoiți să treacă printr-un proces mult mai complex. Partea cea mai complicată a fost conceperea unui proiect inovativ, pentru tineri 18+ și, desigur, care să fie diferit de tot ceea ce este pe piață.„Cel mai greu a fost să decidem denumirea brandului, care a apărut în circa trei luni de zile. Au fost multe denumiri, dar cea mai plăcută a fost cea mai atipică și anume ”ATIPIC Wine”, o denumire ce se leagă perfect cu ceea ce facem noi”, povestesc Andrei și Daniel.

Fiind diferiți ca oameni și caractere, tinerii au decis să abordeze un stil de etichetă mai diferit decât tot ceea ce este pe piață. Initial, și-au propus să facă o ședință foto în care Andrei și Daniel să apară ca imagine a brandului. Pe parcurs, au înțeles că vor o etichetă neobișnuită, de aceea au ales să mascheze fețele sub două personaje de diferite naturi.

Personajele îi reprezintă pe cei doi tineri: „Calul zburător” fiind Daniel, care este sprinten, ager, mereu dornic de a cutreiera lumea neștiutului, și Andrei - „Leul”, cel care este mereu cu picioarele pe pământ, analizează mult înainte de atac și care este foarte calculat. Proiectul a fost realizat cu ajutorul designerului Kirill Ganea.

„Toată această poveste a fost închegată de către designerul Kirill Ganea, care este, de fapt, autorul etichetelor”, menționează cei doi somelieri.Merlot 2018 - emoția revederii prietenilor vechi

”ATIPIC Wine” vine cu două vinuri roșii seci, roada anului 2018, produse de către Vasile Bratu, vinificatorul companiei ”Divus Winery”, în colaborare cu Andrei Știrbu și Daniel Frumusachi.

„Sunt două vinuri diferite. Merlot 2018 e vinul ce redă emoția revederii prietenilor vechi, emoția vorbelor spuse la patru dimineața, când minutul nu mai are 60 secunde, dar are atât cât îți trebuie ție, iar celălalt este un cupaj care rămâne a fi un secret, care a fost denumit ca „epic blend”, deoarece reprezintă întâmplarea reală de a porni acest proiect ATIPIC”, adaugă Andrei.

Vinurile ”ATIPIC Wine” pot fi găsite la vinoteca Embargo. Andrei și Daniel spun că au creat o ediție limitată, ce include câte 499 de sticle pe fiecare poziție.

În curând, vinurile atipice vor putea fi văzute și pe rafturile altor puncte de vânzare.
 
Sursa: diez.md
 
Top știri

VIOREL ORLOVSCHI despre GLOBAL.G.A.P., prețul la mere și plantarea livezilor intensive

15 nov 2021

VIDEO: START SEZONULUI DE PLANTARE A PUIEȚILOR. Unde găsim material pomicol autorizat și certificat

02 nov 2021

AVOCATUL DIANEI CRUDU: PLEDĂM NEVINOVAT! Dosarul va ajunge la CtEDO!

24 nov 2021

A DAT START AFACERII CU 4 STUPI DE ALBINE, ÎN PATRU ANI ARE O PRISACĂ DE 300 DE FAMILII

12 nov 2021

BAYER – lansează cel mai performant și stabil hibrid Dekalb DKC 5092 pe piața din Republica Moldova

24 nov 2021
Din aceiași categorie

170 MII DOLARI PENTRU VINĂRIILE MICI ȘI MEDII: Banii oferiți de USAID APM investiți în echipamente performante

02 dec 2021

AU ADUS DIN COREEA 49 DE TROFEE! Vinificatorii moldoveni au mai înregistrat o victorie

23 nov 2021

VITICULTORII ȘI VINIFICATORII VOR O ZI NUMAI A LOR. Ce au propus azi mai multe organizații de profil și...

22 nov 2021

CRICOVA ȘI MILEȘTII MICI vor organiza un maraton pentru promovarea turismului vitivinicol

19 nov 2021

2 MILIOANE DE EURO PENTRU MODERNIZAREA CENTRULUI DE EXCELENȚĂ ÎN VITICULTURĂ ȘI VINIFICAȚIE DIN CHIȘINĂU

18 nov 2021

VINURI ”ATIPICE” CREATE DE DOI TINERI SOMELIERI

VINURI ”ATIPICE” CREATE DE DOI TINERI SOMELIERI

VINURI ”ATIPICE” CREATE DE DOI TINERI SOMELIERI

loading ...