“CĂMARA FEST” VĂ INVITĂ LA TÂRGUL DE POMUȘOARE. Mure, zmeură și goji direct de la producători!

24 jun 2021
În iulie Târgul producătorilor autohtoni “Cămara Fest” organizează și în iulie evenimente “naturale și gustoase”. Vorba e că anume luna lui Cuptor este cea care abundă în pomușoare. Mure, goji, aronie, afine, căpșune, zmeură vor putea fi procurate direct de la micii fermieri în zilele de 3 și 4 iulie, 17 - 18 iulie. Potrivit Dianei Crudu, organizatoarea iarmarocului devenit deja tradiție, în cele două weekenduri, în Parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani al capitalei vor fi prezenți 80 de producători autohtoni de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

“Aceștea vor aduce cu sine tot ce are agricultura noastră mai bun de la legume și fructe proaspete, uscate, procesate, cașcavaluri și brânzeturi autohtone, miere de albine, ceaiuri din plante naturale, vinuri produse de vinării mici, produse din patiserie, nuci, migdale și alune”, a subliniat Diana.

Farmecul evenimetelor, a mai adăugat sursa, este că la tarabe, pe post de vânzători, îi veți găsi pe însuși micii fermieri, iar vizitatorii îi vor putea întreba despre specificul și utilitatea produselor. AGROMEDIA amintește că evenimentele sunt organizate de Federația Națională a Fermierilor și de Pretura Sectorului Buiucani și au drept scop susținerea micilor producători locali, care se confruntă cu o serie de problem. Este vorba de lipsa pieței de desfacere, reducerea mobilității urmare a pandemiei, lipsa suficientă de resurse pentru sprijinirea sectorului agricol. Deci, luați găleți, lăzi și pungi eco și haida la târg! E vremea pomușoarelor!

“CĂMARA FEST” VĂ INVITĂ LA TÂRGUL DE POMUȘOARE. Mure, zmeură și goji direct de la producători!

“CĂMARA FEST” VĂ INVITĂ LA TÂRGUL DE POMUȘOARE

Mure, zmeură și goji direct de la producători!

“CĂMARA FEST” VĂ INVITĂ LA TÂRGUL DE POMUȘOARE. Mure, zmeură și goji direct de la producători!

loading ...