„ZIUA FRUCTELOR” – cea mai importantă Expoziție Specializată de tehnică și inovații în pomicultură. 8, 9 iulie, la Racovăț, Soroca

06 jul 2022
Cea mai importantă Expoziție Specializată de tehnică și inovații pentru pomicultură „Ziua Fructelor” își va deschide „ușile” pentru toți producătorii agricoli din țară, vineri, 8 iulie, în satul Racovăț, raionul Soroca.

Asociația „Moldova Fruct” și proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova, invită pomicultorii, agenții economici și toți cei interesați la 2 zile de prezentare a celor mai noi tehnologii din domeniul producerii fructelor.

47 de companii din toată Europa își vor prezenta inovațiile în domeniul sistemelor de protecție, irigare, recoltare, păstrare și recoltare a fructelor, precum și produse fitosanitare de ultimă generație.

Reprezentanții unei companii de produse fitosanitare vor vorbi fermierilor despre poziționarea corectă a fungicidelor în schema de protecție a livezilor.

De asemenea, Fermierii vor avea ocazia să vadă Prezentarea Practică a plantației moderne de măr în livada gospodăriei SRL „VitalitiFruct Grup”.

O companie de creditare din țară va dezvălui posibilitățile de finanțare a implementării tehnologiilor de producere a energiei regenerabile.

Micii producători de vin vor veni cu o prezentare a produselor lor.

Evenimentul se va desfășura pe perioada a două zile, 8 și 9 iulie, în satul Racovăț, raionul Soroca, livada SRL „VitalitiFruct Grup”, cu deschidere la ora 10:00.  

Accesul la expoziție este gratuit. Sunt așteptați producătorii agricoli din toate raioanele țării.
loading ...