ATENȚIE, CONSUMATORI! Încă un lot de ouă de găină, retras de pe piață

30 sep 2022
Atenție la ce consumați! Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță despre încă un lot de ouă neconform ce urmează a fi retras de pe piață. Motivul, ca de cele mai multe ori, este prezența Salmonella în fecalele găinilor.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, Vă informează că operatorul din domeniul alimentar SRL „Aviton Agro” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum uman (OUĂ DE GAINĂ), cauza fiind  depistarea prezenței Salmonella (S.Enteritidis) în fecalele găinilor ouătoare.
  • Motivul retragerii: prezența Salmonella Enteritidis în fecale găinilor ouătoare.
  • Denumirea produsului: Ouă de găină pentru consum.
  • Originea: Republica Moldova, r. Taraclia s. Valea Perjei
  • Codul producătorului:  3MD TR 027
  • Data expirării lotului: de la  18.10.2022 – până la 29.10.2022, informează ANSA.
Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață. 

Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „Aviton Agro” la adresa de email:  tel: +373 029 147 895.

Potrivit ANSA, acțiunea este în desfășurare.
loading ...