CUM SĂ ADMINISTREZI EFICIENT AFACEREA ÎN AGRICULTURĂ? Program de formare continuă pentru agricultori

30 jun 2023
Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii (ADMA), în coordonare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), lansează, în premieră, Programul de formare continuă – Management în agrobusiness (AgriMBA).
 
În ce constă programul?
Structurat în șase module, care vor fi livrate în regim mixt (on-line și cu prezență fizică) pe parcursul a doi ani, programul oferă 39 de unități de curs care vor însuma 65 credite ECTS. Datorită formatului de studiu, studenții nu vor fi nevoiți să renunțe la activitatea profesională pentru a parcurge programul.
 
Disciplinele de studiu din Curriculă vor fi livrate de către experți din Universitățile Europene, Universitatea Tehnică a Moldovei și de către experți practicieni din cadrul companiilor de top din Moldova.
 
În cadrul programului, vei interacționa cu mentori străini și locali, vei putea alege tema tezei de master, iar experții din UE,  de la UTM și reprezentanții mediului de afaceri te vor ghida pentru a desfășura un studiu pe măsură și a obține cunoștințele necesare businessului agricol modern.
 
Programul cuprinde discipline precum digitalizarea agriculturii, management, marketing, economie, strategii de afaceri, securitate alimentară, siguranța alimentelor și multe altele.

Vizită de studiu în UE
Mai mult, programul include o vizită de studiu la întreprinderile din UE, ceea ce oferă o oportunitate unică de a-ți extinde orizonturile și de a înțelege mai bine industria agroalimentară.
 
Lecții în limba engleză
Limba de instruire în cadrul programului este engleza, acesta fiind acreditat la nivelul UE de către Consiliul Internațional al rețelei de programe de MBA în agrobusiness și comerț (AGRIMBA) și  Consorțiul Interuniversitar pentru Științe ale Vieții (ICA).
 
La finalizarea programului vei obține un Certificat de perfecționare eliberat  de către Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și o diplomă de MBA eliberată de Universitatea de Științe ale Vieții din Varșovia (SGGW).
 
Pentru mai multe detalii și înscriere, accesează acest LINK.
loading ...