FRUCTE, LEGUME, MIERE, PRODUSE ARTIZANALE DIRECT DE LA PRODUCĂTORI. Lista târgurilor autohtone

28 jul 2023
În weekend-ul: 29-30 iulie 2023, în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Aceste acțiuni sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.
 
În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – Târg al  producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.
De asemenea, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - Festivalul mierii și al pomușoarelor, eveniment organizat în colaborare cu AO „Asociația Națională a apicultorilor din Republica Moldova” și AO „Pomușoarele Moldovei”.
 
În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2  - târgul cu fructe, legume și produse apicole.
Iar pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - târg cu fructe și legume.
În același sector, în Pădurea - Parc „Râșcani” – Târgul „Ultra Fest”.
 
În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.
 
În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” - târg artizanal și de articole hand-made.
În Parcul „Valea Trandafirilor” - târg cu produse autohtone, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.
De asemenea, pe adresele: șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, str. Hristo Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170  -  târguri cu produse agricole.
 
Primăria municipiului Chișinău încurajează comunitatea să se alăture acestor activități menite să sprijine dezvoltarea producției autohtone și să contribuie la consolidarea legăturilor dintre producători și consumatori.
loading ...