MAI MULTE STRĂZI DIN CHIȘINĂU ȘI TRASEE NAȚIONALE VOR FI ÎNCHISE. Rute alternative, AICI

30 mai 2023
Zilele de 1 și 2 iunie au fost declarate zile libere pentru majoritatea angajaților din autoritățile și instituțiile de stat, iar restul trebuie să fie pregătiți pentru faptul că drumul spre serviciu și casă ar putea dura mai mult decât de obicei.

Ce străzi vor fi închise?

La Chișinău, restricțiile vor intra în vigoare începând cu seara zilei de 31 mai, concomitent cu sosirea oaspeților de nivel înalt. Între orele 17:00 și 00:00, traficul în perimetrul străzilor Ștefan cel Mare, Bănulescu-Bodoni, Șciusev și Lazo va fi restricționat. Transportul public va fi redirecționat pe alte rute. Primăria municipiului Chișinău încă nu a făcut publice rutele alternative.

În ziua summitului, 1 iunie, traficul în capitală va fi, de asemenea, restricționat. Principala recomandare a autorităților este de a evita centrul orașului, precum și bulevardele Dacia și Decebal, și strada Grădina Botanică.

Mai multe trasee naționale vor fi restricționate

De asemenea, pe 1 iunie va fi blocat traseul Chișinău – Bulboaca. În plus, va fi redirecționat și transportul spre capitală din Bender, Ștefan-Vodă și Căușeni.

Autoritățile nu au anunțat restricții de transport pentru data de 2 iunie.

Care străzi vor fi libere pentru circulație? Rute alternative, vedeți AICI.

Sursa: Rabota.md
loading ...