SUMMITUL INOVAȚIEI SYNGENTA. Lansarea tehnologiei A.I.R.™ și a noutăților pentru sezonul 2024

21 nov 2023

În data de 18 ianuarie 2024, Syngenta va organiza la Chișinău SUMMITUL INOVAȚIEI la care își declară patriticiparea echipa de experți în cerecetare și dezvoltare pentru culturile de floarea-soarelui și de porumb.


 
Ce îi așteaptă pe fermieri?
  • Lanarea oficială A.I.R.™ - cea mai nouă și revoluționară tehnologie în cultura de floarea-soarelui;
  • Prezentarea noilor hibrizi de floarea-soarelui șe de porumb pentru sezonul 2024;
  • Prezentarea rezultatelor cercetărilor și a experiențelor efectuate în cadrul Filed Seeds Academy România pentru culturile de porumb și de floarea-soarelui și a recomandărilor tehnologice adaptate condițiilor din Republica Moldova.
 
A.I.R.™ este cea mai avansată tehnologie cu toleranță la erbicid pentru cultura de floarea-soarelui. A.I.R.™ combină hibrizi cu trăsături genetice specifice și utilizarea produselor pentru protecția culturilor, oferind o mai mare flexibilitate și mai multe avantaje decât orice alt sistem de cultură disponibil în prezent.
 
Pe scurt, cele mai importante beneficii ale A.I.R.™ sunt: o tehnologie nouă, versatilă și ușor de utilizat; toleranță la imazamox și la tribenuron-metil; flexibilitate în alegerea erbicidului; control de încredere și rentabil al buruienilor; spectru larg de buruieni combătute (atât monocotiledonate, cât și dicotiledonate); flexibilitate în aplicare; control sustenabil al lupoaiei; potențial de producție crescut; fitotoxicitate redusă, fără stres cauzat de utilizarea anumitor erbicide în cultura anterioară.
 

Fermierii vor fi contactați de către membrii echipei Syngenta Moldova pentru informații despre ora, locația și alte detalii despre desfășurarea evenimentului.
 
 
 
loading ...