TÂRGUL PRODUCĂTOARELOR LOCALE – 24 ȘI 25 SEPTEMBRIE 2022

05 sep 2022
Încă un târg al produselor agricole moldovenești. De data aceasta, se vor aduna producătoarele locale pentru a-și prezenta și propune consumatorilor cele mai gustoase produse autohtone.

În data de 24 și 25 septembrie 2022, va avea loc Târgul producătoarelor locale cu genericul: „Abilitarea economică a femeilor: cumpărați produse locale, naturale și durabile”, scopul căruia este promovarea femeilor antreprenoare, în special a micilor producătoare locale și a femeilor deținătoare de afaceri din mediul rural.

Târgul este parte a Conferinței naționale „Promovarea egalității de gen la locul de muncă, pe piața de desfacere și în comunitate” și va reuni producătoarele din Moldova în scuarul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, în intervalul orelor 10:00 - 17:00.

Piața locală se desfășoară în cadrul proiectului „Sprijin femeilor producătoare locale în dezvoltarea afacerilor, pentru creșterea durabilă și a rezilienței în contextul pandemiei COVID-19 și a potențialelor sale urmări”, implementat de Sweet Mary SRL, în colaborare cu UN Women, grație sprijinului financiar al Suediei. De această dată, târgul este organizat în strânsă colaborare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Printre producătoarele care își vor comercializa produsele la piața locală vor fi și antreprenoarele din cadrul catalogului recent lansat de UN Women: bit.ly/3OZD9kH.
loading ...