INSECTICIDUL VIARES : Aliatul în lupta cu dăunătorii din culturile de pomi fructiferi și viță de vie

20 jun 2024

În vii și livezi a apărut un nou val de dăunători, ceea ce impune necesitatea unor tratamente insecticide imediate. În astfel de perioade, preparatele pe bază de acetamiprid sunt un instrument esențial pentru pomicultori și viticultori.
 
Această substanță activă protejează împotriva dăunătorilor din mai multe ordine: Hemiptera, Thysanoptera, Coleoptera, Homoptera. Afidele, omizile miniere, gărgărițele, viermii fructelor, păduchii țestoși etc. sunt combătute eficient de insecticidele pe bază de acetamiprid.

Un partener ideal în programele delupta cu dăunătorii, și soluția perfectă pentru combaterea acestora este VIARES (acetamiprid, 300 g/l) din portofoliul ALFA Smart Agro.
 
 
VIARES are multiple avantaje:

1. Preparatele ALFA Smart Agro sunt în topul produselor de calitate superioară. Compania ALFA Smart Agro este lider în producția de produse de protecția plantelor și micro fertilizanților din Ucraina, având un portofoliu divers și activități de cercetare și dezvoltare. În ultimii ani, compania s-a orientat spre cercetare și creare a unor preparate ce vin în soluționarea problemelor în sectorul pomicol.
 
2. VIARES este o soluție dovedită. Este utilizat nu doar în livezi și vii, ci și pentru protecția culturii de rapiță.
 
3. VIARES are o formulare special dezvoltată cu proprietăți îmbunătățite de acoperire, aderență pe suprafața tratată și pătrundere în sistemul plantelor.
 
4. Perioada lungă de acțiune protectoare la doze optime (până la 21 de zile).
 
Unul dintre obiectivele acestei substanțe active acetamiprid este protecția împotriva dăunătorilor care se găsesc pe partea inferioară a frunzelor. Datorită acțiunii sistemice de înaltă calitate și distribuției translaminare a acetamipridului, Viares este eficient împotriva dăunătorilor care se hrănesc pe spatele frunzelor.
 

 
VIARES este eficient împotriva afidei verzi a mărului, care se hrănește pe partea inferioară a frunzelor.

 

 
VIARES este un insecticid de contact-intestinal inovator cu activitate translaminară și sistemică.
 
ALFA Smart Agro – codul profitului dumneavoastră!
 
loading ...