https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.77 EUR
17.65 USD
0.24 RUB
4.20 RON
0.66 UAH
PIAȚA ANGRO DE LA RÂȘCANI FINALIZATĂ. Cât a costat proiectul și de când își începe activitatea unitatea comercială

PIAȚA ANGRO DE LA RÂȘCANI FINALIZATĂ. Cât a costat proiectul și de când își începe activitatea unitatea comercială

02 aug 2021

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord şi autoritățile locale au inițiat procedurile de recepție la finalizarea lucrărilor de construcție încadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructuriide afaceri prin amenajarea pieței regionaleangro și a spațiilor destinate activitățilorneagricole în raionul Râșcani”, finanțat din Fontul Național pentru Dezvoltare Regională(FNDR), transmite AGROMEDIA cu referire la adrnord.md.  
 
ADR Nord și autoritățile raionale au convocatComisia de recepție care a verificat calitatealucrărilor executate în cadrul proiectului. Astfel s-a convenit ca „în decurs de 30 de zileoperatorul economic care a executat lucrările săia în considerare un șir de aspecte documentatede către membrii comisiei de inspectare șinotate în procesul-verbal privind finalizarealucrărilor. Ulterior, membrii comisiei se vorconvoca din nou, pentru a constata dacă se întrunesc condițiile pentru semnarea actelor de recepție la terminarea lucrărilor de construcție”, anunță ADR Nord.
 
Lansat la sfârșitul anului 2017, proiectul a fostdivizat în două etape. În cadrul primei etape, din sursele FNDR au fost investiți 14, 78 milioanede lei și au fost executate o serie de lucrări:montarea frigiderului agricol cu depozitare, asfaltarea drumului de acces către piațaagricolă, amenajarea parcării, construcția uneisonde arteziene, montarea rețelelor de alimentare cu apă, canalizare și energieelectrică, montarea plăcilor de gresii pesuprafața soclului.
 
Lucrările de construcție și montaj din etapa a doua a proiectului urmează să fie finanțate dinsursele Consiliului raional Râșcani.


 
VIN ÎNGHEȚURILE. Meteorologii au anunțat Cod Galben în toată țara
17 sep 2021
VA FI RENOVATĂ: Fabrica de producere a peleților din Pașcani vizitată de ministrul Gherciu
17 sep 2021
STRUGURII DE LA ȚĂRĂNCUȚA AU DETERMINAT-O SĂ RĂMÂNĂ ACASĂ. Istoria de succes a antreprenoarei Ana Ciobanu
17 sep 2021
ROȘII GIGANTE DE APROAPE UN KILOGRAM JUMATE! Fermierii care le cultivă au decis să renască soiul străvechi de tomate
16 sep 2021

PIAȚA ANGRO DE LA RÂȘCANI FINALIZATĂ. Cât a costat proiectul și de când își începe activitatea unitatea comercială

PIAȚA ANGRO DE LA RÂȘCANI FINALIZATĂ

Cât a costat proiectul și de cândîși începe activitatea unitatea comercială

PIAȚA ANGRO DE LA RÂȘCANI FINALIZATĂ. Cât a costat proiectul și de cândîși începe activitatea unitatea comercială

loading ...