ATENȚIE, VREME REA. Principalele porturi românești – închise. Un autotren cu cereale s-a răsturnat

10 jan 2023
Vremea rea și vântul foarte puternic din România creează probleme de circulație pe traseele internaționale și în porturile din Constanța.

Principalele porturi românești de la Marea Neagră - închise

Principalele porturi românești de la Marea Neagră și-au suspendat activitatea din cauza vremii. Porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt închise atât pentru transportul maritim, cât și pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic, informează ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat

Pe DN 56A, la kilometrul 69+500 de metri, în localitatea Hinova, județul Mehedinți, conducătorul unui autotren încărcat cu cereale a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe suprafața carosabilă. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. În urma accidentului, nu sunt victime.

Se circulă în condiții de ploaie în multe județe ale țării, inclusiv în zona capitalei, motiv pentru care recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, mărind distanța de siguranță dintre vehicule, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamurile laterale și să evite depășirile periculoase sau alte manevre riscante, informează INFOTRAFIC.

Potrivit sursei citate, de asemenea, valorile de trafic sunt în creștere în general pe arterele care intră în marile orașe ale țării, iar pentru zona capitalei este înregistrat trafic intens pe Autostrada A1 București-Pitești, DN 1 în Otopeni, DN 1A în Mogoșoaia, dar și pe DN 7 în Chitila, toate pe sensul de intrare în București, precum și pe Centura capitalei, în localitățile Bragadiru, Chiajna, Domnești și Pantelimon.
loading ...