FABRICĂ DE ULEI ÎN ZONA LIBERĂ GALAȚI. Investitorul este o companie elvețiană

08 feb 2023
Investiție de milioane de euro în Zona Liberă Galați. Primăria municipiului Galaţi a făcut publică informația despre compania elveţiană, care va deschide prima fabrică în Zona Liberă Galaţi. Este vorba despre o fabrică de ulei, iar valoarea investiţiei se ridică la  peste 20 de milioane de euro, urmând să genereze aproximativ 200 de noi locuri de muncă.

Reprezentanţii companiei eleveţiene SunPro şi directorul Zonei Libere Galaţi au semnat deja contractul de concesiune în prezenţa primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Orașul nostru este atractiv pentru investitori. Zona Liberă a devenit foarte atractivă în ultimii ani şi mă bucur că avem un nou investitor care va crea noi locuri de muncă şi va aduce plus valoare oraşului nostru. Este încă o dovadă că Galaţiul oferă oportunităţi foarte bune pentru investiţii, a scris primarul Ionuţ Pucheanu pe rețelele de socializare.

Contractul de concesiune a fost încheiat pentru o perioadă de 49 de ani, potrivit Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.
loading ...