ROMÂNIA ARE UN PARTID AL AGRICULTORILOR. Cine sunt mebrii, când a fost lansat și principalele teze

07 dec 2021

Un nou partid a luat naștere ieri, 6 decembrie, pe scena politică din România. Este vorba despre Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA), o formațiune politică pusă la cale de numeroși antreprenori și agricultori români, care își propune să modernizeze legislația din România, astfel încât mediul antreprenorial și sectorul agroalimentar românesc să nu mai fie captive birocrației, anunță AGROMEDIA cu referire la agro-tv.ro.
 
„Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor este reacția mediului antreprenorial românesc împotriva modului aberant în care politicienii întrețin un sistem legislativ economic primitiv, impredictibil, birocratic și împovărător”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a formațiunii politice.
 

Partidul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, membrii fondatori fiind Ion Ianuș, Laurențiu Gabriel Urse și George Bogdan Manea. Lansarea a avut loc ieri la București, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), fiind prezenți membri din mai multe județe.
 
„Pentru noi este o zi importantă, sobră, dar este și o zi în care trebuie să privim realist în jurul nostru, să acordăm deplină atenție la starea acestei națiuni și să decidem cum vrem să continuăm. Pentru noi, astăzi, aici, este ziua în care atragem atenția acestei țări: ceva trebuie schimbat”, a declarat președintele Alianței Ion Ianuș cu ocazia lansării formațiunii politice.
 
Acesta a mai vorbit despre dificultățile cu care se confruntă mediul antreprenorial românesc, determinate de prețurile din ce în ce mai mare ale energiei, carburanților și gazelor naturale, buzunarele din ce în ce mai sărace ale românilor și lipsa de încredere în viitor.
 
În viziunea fondatorilor AAA, clasa politică actuală a eșuat, economia este la pământ, sistemul medical este în derivă, iar educația depășită de vremuri și context.
 
„Când agricultura suferă, antreprenorii suferă, țara suferă. Ne dorim un sistem legislativ modern, stabilitate și predictibilitate”, a mai spus Ion Ianuș, în cadrul conferinței de presă inaugurale a Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor.
 
Sursa: agro-tv.ro

ROMÂNIA ARE UN PARTID AL AGRICULTORILOR. Cine sunt mebrii, când a fost lansat și principalele teze

ROMÂNIA ARE UN PARTID AL AGRICULTORILOR

Cine sunt mebrii, când a fost lansat și principalele teze

ROMÂNIA ARE UN PARTID AL AGRICULTORILOR. Cine sunt mebrii, când a fost lansat și principalele teze

loading ...