A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR. Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

17 mai 2021

Astăzi, 17 mai 2021, Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) lansează Comunitatea Antreprenorilor, un grup închis pe rețeaua de socializare Facebook, pentru și despre Antrepenoriat.
Așadar, dacă desfășori o activitate antreprenorială și ai nevoie de susținerea colegilor, ori vrei să cunoști mai multe despre realitatea antreprenorială din Moldova, poți avea acces la resursele informaționale AIM şi oamenii valoroşi din comunitate.
 
Înscrie-te aici: https://www.facebook.com/groups/antreprenoridinmoldova
 
“Obiectivele noastre, care derivă din activitatea alianței și pe care ne dorim să le realizăm în cadrul comunității create, sunt consolidarea și dezvoltarea culturii antreprenoriale, crearea noilor oportunități de colaborare și ajutor reciproc, și nu în ultimul rând, tranformarea fiecărui antreprenor într-un partener încrezător în dialogul cu autoritățile. Ne dorim să adunăm cât mai mulți antreprenori și să conlucrăm pentru realizarea unor dorințe comune, de a dezvolta un mediu antreprenorial-juridic clar și transparent și de a promova creșterea economică și investițiile în Moldova”, relatează directorul executiv AIM, Liliana Busuioc.
 
AIM oferă membrilor comunității interviuri cu Antreprenorii din Companiile de Top din Moldova; workshopuri practice cu experți (pe aspecte legale, fiscale, acces la finanțare, vânzări, marketing digital și resurse umane); rezumatele activității AIM, inclusiv rapoartele întrevederilor cu Autoritățile; experiența experților pentru o activitate antreprenorială mai bună; resurse motivaționale și inspiraționale.
 
AGROMEDIA menționează că Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova este o asociație de afaceri neguvernamentală, ce întrunește întreprinderi mici și mijlocii care activează la noi. Misiunea organizației rezidă în promovarea și protejarea prosperității întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova și a celor care conlucrează cu acestea, astfel încât comunitatea de afaceri să progreseze, iar cetățenii să se bucure de bunăstare.
 
 

A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR. Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR

Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR. Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

loading ...