A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR. Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

17 mai 2021

Astăzi, 17 mai 2021, Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) lansează Comunitatea Antreprenorilor, un grup închis pe rețeaua de socializare Facebook, pentru și despre Antrepenoriat.
Așadar, dacă desfășori o activitate antreprenorială și ai nevoie de susținerea colegilor, ori vrei să cunoști mai multe despre realitatea antreprenorială din Moldova, poți avea acces la resursele informaționale AIM şi oamenii valoroşi din comunitate.
 
Înscrie-te aici: https://www.facebook.com/groups/antreprenoridinmoldova
 
“Obiectivele noastre, care derivă din activitatea alianței și pe care ne dorim să le realizăm în cadrul comunității create, sunt consolidarea și dezvoltarea culturii antreprenoriale, crearea noilor oportunități de colaborare și ajutor reciproc, și nu în ultimul rând, tranformarea fiecărui antreprenor într-un partener încrezător în dialogul cu autoritățile. Ne dorim să adunăm cât mai mulți antreprenori și să conlucrăm pentru realizarea unor dorințe comune, de a dezvolta un mediu antreprenorial-juridic clar și transparent și de a promova creșterea economică și investițiile în Moldova”, relatează directorul executiv AIM, Liliana Busuioc.
 
AIM oferă membrilor comunității interviuri cu Antreprenorii din Companiile de Top din Moldova; workshopuri practice cu experți (pe aspecte legale, fiscale, acces la finanțare, vânzări, marketing digital și resurse umane); rezumatele activității AIM, inclusiv rapoartele întrevederilor cu Autoritățile; experiența experților pentru o activitate antreprenorială mai bună; resurse motivaționale și inspiraționale.
 
AGROMEDIA menționează că Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova este o asociație de afaceri neguvernamentală, ce întrunește întreprinderi mici și mijlocii care activează la noi. Misiunea organizației rezidă în promovarea și protejarea prosperității întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova și a celor care conlucrează cu acestea, astfel încât comunitatea de afaceri să progreseze, iar cetățenii să se bucure de bunăstare.
 
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

CONDUCEREA MAIA LA DISCUȚII CU FERMIERII

21 jan 2022

STRATEGIA NAȚIONALĂ DE DEZVOLTARE AGRICOLĂ ȘI RURALĂ PUSĂ ÎN DISCUȚIE: Propunerile înaintate de RDCR

20 jan 2022

7 ANI DE DCFTA ÎN MOLDOVA: Extinderea listei de produse agroalimentare exportate în UE, primordială pentru ANSA. Detalii

20 jan 2022

DE ACUM ÎNCOLO ANSA VA DECIDE CARE FRUCTE ȘI LEGUME SUNT PROASPETE. Vezi cerințele noi aprobate de Guvern

19 jan 2022

VAMA ȘI MISIUNEA USAID, DISCUȚII DESPRE ACORDUL DE FACILITARE A COMERȚULUI. Succesele unui parteneriat

18 jan 2022

A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR. Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR

Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

A FOST LANSATĂ COMUNITATEA ANTREPRENORILOR. Accesează linkul și fii la curent cu noutățile AIM

loading ...