https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.51 EUR
17.23 USD
0.23 RUB
4.21 RON
0.61 UAH
AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

01 jun 2020

Măsuri mai drastice pentru tăierile ilicite de păduri. Cei care nu respecta legile vor fi sancționați. Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului a propus majorarea amenzilor pentru cei ce provoacă  daune mediului înconjurător. De asemenea, vor fi amendați și cei care folosesc ilegal terenuri din fondul forestier.

 

Reprezentații ministerului propun ca amenda pentru încălcările în domeniul silvic să constituie până la 16 mii de lei, iar cei care utilizează spațiile verzi fără autorizație, riscă să fie amendați cu până la 17,5 mii de lei. 

În același timp, vor fi majorate și sancțiunile pentru nerespectarea regimului de protecție și utilizare a apelor.

De asemenea, întreprinderile care poluează mediul acvatic vor fi sancționate cu o amendă în valoare de 15 mii de lei, care la momentul actual constituie doar 1,5 mii de lei. Cu o amendă similară vor fi pedepsiți și cei care își spală mașinile sau alte obiecte în preajma râurilor. 

 

Reprezentații Ministerului Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului mai propun majorarea amenzii până la nouă mii de lei pentru depozitarea substanțelor dăunătoare în sol. Aceste măsuri au scopul de a îmbunătăți calitatea mediului înconjurător și de a responsabiliza cetățenii.

CREȘTEM LAVANDĂ, DAR CE FACEM CU ULEIUL DIN “AURUL MOV”? Răspunsul îl găsiti mai jos
26 nov 2020
SOLUȚII CHINEZE PE TIMP DE PANDEMIE. Ce metode au găsit fermierii și oficialii din China pentru a aproviziona țara cu lapte, afli AICI
25 nov 2020
EXCLUSIV! Vasile Bumacov: “Avem fermieri care sunt la nivelul celor mai dezvoltați agricultori din lume”
24 nov 2020
AU MAI RĂMAS OPT ZILE. Ce eveniment organizează Moldova Fruct în zilele de 2, 3 și 4 decembrie, afli AICI
24 nov 2020

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

loading ...