https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.15 EUR
17.58 USD
0.24 RUB
4.33 RON
0.63 UAH
AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

01 jun 2020

Măsuri mai drastice pentru tăierile ilicite de păduri. Cei care nu respecta legile vor fi sancționați. Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului a propus majorarea amenzilor pentru cei ce provoacă  daune mediului înconjurător. De asemenea, vor fi amendați și cei care folosesc ilegal terenuri din fondul forestier.

 

Reprezentații ministerului propun ca amenda pentru încălcările în domeniul silvic să constituie până la 16 mii de lei, iar cei care utilizează spațiile verzi fără autorizație, riscă să fie amendați cu până la 17,5 mii de lei. 

În același timp, vor fi majorate și sancțiunile pentru nerespectarea regimului de protecție și utilizare a apelor.

De asemenea, întreprinderile care poluează mediul acvatic vor fi sancționate cu o amendă în valoare de 15 mii de lei, care la momentul actual constituie doar 1,5 mii de lei. Cu o amendă similară vor fi pedepsiți și cei care își spală mașinile sau alte obiecte în preajma râurilor. 

 

Reprezentații Ministerului Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului mai propun majorarea amenzii până la nouă mii de lei pentru depozitarea substanțelor dăunătoare în sol. Aceste măsuri au scopul de a îmbunătăți calitatea mediului înconjurător și de a responsabiliza cetățenii.

SALVAȚI-NE DE DEȘEURI! Ce spun responasabilii de la Primăria Chișinău despre deșeurile din jurul urbei
04 mar 2021
ÎN SFÂRȘIT PREȚUL LA CARBURANȚI “MOCNEȘTE” ÎN PARLAMENT. Proiectul de lege așteaptă de un an să fie scos din sertare. Ce spun oficialii
04 mar 2021
13 SOIURI NOI DE POMI FRICTIFERI ÎN LIVEZILE DIN R. MOLDOVA! Caisul „Lady Cot” cu actele în regulă
04 mar 2021
INDEXUL GLOBAL AL SECURITĂȚII ALIMENTARE: Ce presupune Raportul și pe ce loc se plasează țările din Europa
03 mar 2021

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU POLUAREA MEDIULUI

loading ...