BURSE ÎN VALOARE DE 10 000 EURO pentru tinerii fermieri din Republica Moldova

17 aug 2021
Anunț important ce se adresează tuturor tinerilor fermieri din Republica Moldova, interesați să-și valorifice potențialul în agricultură.

Agricover investește în educația și creșterea viitoarelor generații de lideri fermieri. În acest sens, anunță înscrierile în cadrul programului ”Tineri Lideri pentru Agricultură”, curs pe care îl sponsorizează cu burse de pregătire în valoare de 10.000 euro.

”Tineri Lideri pentru Agricultură” este un program aflat la cea de a treia serie în România și are ca obiectiv pregătirea tinerilor implicați în agricultură pentru a dobândi o viziune integrată de business pentru creșterea competitivității fermelor în care activează. Pentru prima dată, Agricover extinde programul și oferă burse de pregătire pentru tinerii fermieri din Republica Moldova. Pentru a asigura progresul agriculturii este esențială construirea și menținerea unei rețele puternice de tineri lideri pregătiți și informați, vectori de imagine și de interese comune.

În cadrul programului, sunt eligibili spre participare copii de fermieri, absolvenți de facultate sau tineri antreprenori cu vârsta de până la 35 de ani care vor construi agricultura de mâine.
Cursurile sunt interactive, special concepute pentru a impulsiona dezvoltarea personală și profesională a participanților. Temele acoperă o gamă largă de domenii conexe agribusiness-ului: tehnologii agricole, marketing în business, management strategic, legislativ – juridic, fiscal și audit, vânzare, tehnici de negociere.

Cursanții pot accesa stagii de pregătire la Bruxelles (la reprezentanța Romaniei pe lângă Uniunea Europeană, Comisia de Agricultură din Parlamentul European, European Landowners Organization) sau la București (MADR, APIA, AFIR, Comisiile de Agricultură din Parlamentul României).

Perioada de desfășurare a cursurilor: septembrie 2021 - mai 2022, la Bucureşti, câte o săptămână pe lună.

Mai multe detalii despre program: https://cfaro.ro/tineri-lideri-2021-2022/

Înscriere în program: https://agricover.ro/formular-inscriere-burse/

Burse în valoare de 10 000 euro pentru tinerii fermieri din Republica Moldova

BURSE ÎN VALOARE DE 10 000 EURO pentru tinerii fermieri din Republica Moldova

BURSE ÎN VALOARE DE 10 000 EURO pentru tinerii fermieri din Republica Moldova

loading ...