DEGUSTARE ȘI REȚETE DE GHIVECI DIN LEGUME. Unde va avea loc, vedeți AICI

21 sep 2023
Nici o toamnă fără multe-multe legume, degustări și rețete pentru iarnă. Sunteți amator de ghiveci din legume, dar nu aveți timp să-l pregătiți sau sunteți în căutarea rețetei perfecte? În acest weekend, aveți ocazia să gustați ghiveci din legume ECO, de la producători autohtoni cu experiență.
 
Ghiveci la Beci - DEGUSTARE – revine și în această toamnă frumoasă, cu numeroase rețete și oferte de la producătorii noștri, la târgul EcoLocal. Ceapă, usturoi, roșii, morcov, dovlecei, vinete, ardei - toate vor fi protagoniste ale deliciosului eveniment, organizat sâmbătă, 23 septembrie.
 
Veniți să gustați dar și să aflați rețeta, chiar de la producător! În acest an, degustarea este organizată în parteneriat cu Gradina Moldovei, în cadrul Festivalului Semințelor Vii. Toate ghiveciurile, sunt pregătite cu legume din semințe vii. Ce înseamnă Semințe Vii? Veniți la degustare să aflați. Participantele primei ediții Ghiveci la Beci 2021 vă așteaptă și de data asta.
 
Când? 23 septembrie. Ora 9.00-13.00.
Unde? EcoLocal. Târgul Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali. Bd Stefan cel Mare 202, Chisinau, Moldova.
 
Pe 30 septembrie, piața nu va activa, are pauză.

EcoLocal Farmers Market este o piață săptămânală de produse ecologice și artizanale, cu produse de calitate, cu fructe, legume și verdețuri de sezon, culese direct de la fermele ecologice sau în conversie ecologică. Piața se organizează săptămânal, în zilele de sâmbătă, între orele 9.00 – 13.00, în fața centrului de afaceri KENTFORD, situat pe bulevardul Ștefan cel Mare 202, cu intrare liberă pentru vizitatori.
 
loading ...