IULIE MAI ZĂBOVEȘTE CU CĂLDURA. Află prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

05 jul 2021

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru săptămâna 5 - 11 iulie vreme moderată, cu temperaturi în creștere și cu posibile ploi în primele două zile. Luna lui Cuptor nu se prea grăbește să ne coacă, astfel în zona de Centru sunt prognozate averse de ploi cu descărcări electrice pentru luni și marți. Maximile termice vor oscila între +23 și +32 grade Celsius, duminică promițând a fi destul de cald.
 
Și la Nord e același tablou. Primele două zile sunt posibile ploi cu descărcări electrice, iar mercurul din termometre va indica între +22 și +31 grade Celsius. Cele mai calde zile – în weekend.
 
În raioanele de Sud, începând de joi e vreme caniculară, cu temperaturi de până la +33 grade Celsius. Duminică, în ziua alegerilor, va fi soare și un vânt slab, pe care abia de îl vom simți.
 
Cele mai înalte temperatuir înregistrate pentru luna iulie au fost în 2019, atunci ele doborând record după record. Și vorbim despre mai multe state europene, cum ar fi Belgia, Olanda, Marea Britanie și Franța.
 
În Paris, de exemplu, a fost înregistrată cea mai mare temperatură din istoria capitalei franceze, 42,6 grade Celsius. A fost atât de cald în iulie acum doi ani, încât canicula a lovit chiar şi Groenlanda, zona Arctică şi Siberia.
 
Să nu uităm însă că suntem abia la începutul celei de-a doua luni de vară, așa că suprizele ar putea să vină fără să ne întrebe. Că așa-i de când lumea și pământul – vremea nu ține cont de vorbele noastre și dacă e să fie soare, atunci așa va fi.


poza simbol: turdanews.net
Top știri

PLANTAȚIE DE CĂPȘUNI PE LÂNGĂ BISERICĂ. Preotul din Nisporeni a făcut studii în agricultură pentru a-și ajuta comunitatea

24 jun 2022

GRÂUL, ORZUL ȘI PORUMBUL SE IEFTINESC. Fermierii din Australia ar putea obține o recoltă record de grâu

06 jun 2022

APICULTURĂ PE TIMP DE RĂZBOI. Cu cât vând anul acesta ucrainenii mierea la export?

15 jun 2022

CÂTĂ APĂ DĂM ALBINELOR VARA? Cum facem un adăpător bun?

13 jun 2022

„ȘEF” LA STUPINĂ DE LA 12 ANI. A promis că va fi cel mai bun apicultor pentru albinele moștenite de la tata și s-a ținut de cuvânt

01 jun 2022
Din aceeași categorie

SEMĂNATUL DIRECT, BENZILE INTERCALATE ȘI CELE ÎMBURUIENATE. Lucrări ce asigură reducerea semnificativă a organismelor dăunătoare în câmp

30 jun 2022

ACCES ÎN MARKETURI PENTRU MICII PRODUCĂTORI. Vor fi protejați prin lege de practicile comerciale neloiale

30 jun 2022

A ÎNCEPUT SEZONUL COACĂZEI NEGRE. Fermier: „Avem roadă bună, dar nu avem cu cine o recolta”. Cu cât se vând pomușoarele, AICI

30 jun 2022

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ LA CHIȘINĂU. Oferte avantajoase, în pas cu tendințele pieței muncii

30 jun 2022

ANSA – DA, PRODUCĂTORUL – BA. Carolina Linte: „Ceea ce face ANSA astăzi este o mimare a așa numitor activități”

29 jun 2022

IULIE MAI ZĂBOVEȘTE CU CĂLDURA. Află prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

IULIE MAI ZĂBOVEȘTE CU CĂLDURA

Află prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

IULIE MAI ZĂBOVEȘTE CU CĂLDURA. Află prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

loading ...