METEOROLOGII TRANSMIT PLOI. Ce temperaturi vom avea în această săptămână, AICI

27 mai 2024
Săptămâna a început cu vreme puțin mai răcoroasă, dar în a doua parte a perioadei valorile termice cresc și vom începe vara cu vreme specifică anotimpului. Astfel, maximele zilei vor oscila între +18, +25 de grade la început de săptămână, apoi vor crește până la +27, +32 de grade Celsius. Noaptea, termometrele vor indica +8, +17 grade Celsius. Izolat, sunt prognozate ploi de scurtă durată. Cum va fi vremea în Moldova în perioada 27 mai – 2 iunie, vedeți mai jos.
 
La Nord, pe parcursul zilei temperaturile vor porni de la +18 grade Celsius, ajungând la final de săptămână până la +27 grade Celsius. Noaptea, meteorologii transmit +8, +12 grade Celsius. Ploi sunt prognozate pentru zilele de marți și miercuri.
 
La Centru, ziua valorile termice se vor situa în intervalul +21, +30 de grade Celsius. Pe parcursul nopții, temperaturile vor oscila între +11, +15 grade Celsius. De luni până joi, va ploua slab.
 
La Sud, temperatura maximă va fi de +23 de grade în prima jumătate a săptămânii și +32 de grade Celsius spre sfârșitul perioadei. Ploi se așteaptă în zilele de marți și miercuri.
 
Potrivit regimului pluviometric, pe 65% din teritoriul țării precipitații nu au căzut, în restul teritoriului cantitatea acestora nu a depășit 1-4 mm (10-40% din normă).
loading ...