PLEACĂ TOAMNA, VINE IARNA. Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima zi de decembrie

29 nov 2021

Mai pleacă încă o toamnă de la noi. Și vine iarna, cea care va încerca să ne joace pe degete cu temperaturi instabile, ninsori, vifor, ghețuș pe drumuri, dar și să ne ofere frumoasele sărbători care ne fac, nu știu cum, mai buni. Deci, săptămâna aceasta vom asista la trecerea dintre anotimpuri, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat vine cu prognoze meteo specifice acestei perioade.
 
În zona de Centru, cele șapte zile - 29 noiembrie – 5 decembrie, încep cu maxime de +13°C și ploaie slabă. Apoi, în ultima zi de toamnă din acest an, coboară la +6°C. Temperatura se menține și în prima zi de iarnă, după care asistăm la o ușoară încălzire, așa că joi și vineri vom avea +11 °C. La sfârșit de săptămână însă avem vreme rece, de +4°C, în tandem cu ploi și vânt puternic (duminica).
 
În raioanele de Nord temperaturile prognozate încep cu +10°C azi, plus ploi, marți și miercuri - +3°C ziua și până la -6°C noaptea, +8°C se vor înregistra joi și vineri, în timp ce sâmbătă se anunță lapoviță și valori termice de +1°C. Duminica ne oferă 0°C și un vânt de 18 km/h. D
 
Regiunea de Sud va avea parte de vreme incertă. Azi vor fi +15°C și ploi, mâine și poimâine se vor înregistra +8°C, joi și vineri mercurul din termometre va indica +13°C, iar în weekend sinopticienii anunță temperaturi de +6°C, noaptea frigul ajungând până la +2°C.
 
Adio, toamnă și bine ai venit, iarnă!
 
 

PLEACĂ TOAMNA, VINE IARNA. Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima zi de decembrie

PLEACĂ TOAMNA, VINE IARNA

Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima zi de decembrie

PLEACĂ TOAMNA, VINE IARNA. Ce temperaturi sunt anunțate pentru prima zi de decembrie

loading ...