https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.75 EUR
17.70 USD
0.24 RUB
4.19 RON
0.67 UAH
PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

19 apr 2021

Pentru săptămâna 19-25 aprilie, meteorologii anunță două zile de ploi, în rest – cer variabil și cu temperaturi instabile. În raioanele de Centru, azi va ploua și vom avea maxime de +14 +3 grade Celsius. Marți nu e suficient de cald, așa că nu trecem încă la sandale. Temperaturi de +8 +4 grade, în timp ce miercuri vremea e în ascensiune și sunt prognozate maxime de +14 +4 grade Celsius. Joi și vineri, căldura moderată se menține la același nivel, cu temperaturi de +15 +4 grade. Ziua de sâmbătă se anunță a fi bună pentru muncile din grădină - +12 +3, iar duminică putem ieși la un picnic cu legume la grătar, pentru că vom avea +14 +5 grade Celsius.
 

La Nord, aprilie se menține în dezechilibrul meteorologic. Azi, mercurul din termometre va indica +12 +1 grade Celsius, marți vine cu ploi și cu maxime de +6 +2. Un salt uriaș al temperaturii ne așteaptă miercuri - +12 +2 grade, iar joi și vineri, ca într-un film cu gemeni, se vor înregistra maxime de +13 +2 grade Celsius. Sâmbătă, tempartura scade la +10 +1, iar duminică pare să avem parte de soare și maxime de +12 +2 grade Celsius.
 
Dacă locuiți la Sud, atenție maximă azi și mâine! Pentru că sinopticienii ne informează că sunt posibile ploi puternice. Altfel, temperatura de azi va fi de +17 +6 grade Celsius, iar marți, când vor cădea precipitații abundente, maximele vor ajuge la +11+7 grade. Paradoxal, dar miercuri se vor înregistra +17 +7 grade, joi și vineri urmând a fi și mai calde – cu +18 +7 grade. Sâmbătă se mai răcește un pic și vom avea +15 +6 grade, iar duminică – prognoze de +15 +5 grade Celsius.
 
 
FLORILE CĂTĂLINEI PENTRU CURTE ȘI GRĂDINĂ. „E o afacere de familie în devenire, vrem să ne extindem. Dorim să fim florari veritabili”
24 sep 2021
TRANSFORMAREA DIGITALĂ A ÎMM: Principala resursă în situații de criză. A avut loc cea de-a X-a ediție a „Moldova ICT Summit”
24 sep 2021
MOARA DE VÂNT DIN SATUL GAIDAR ÎȘI VA DESCHIDE UȘILE. Cine finanțează restaurarea acestui obiectiv turistic
24 sep 2021
TÂRGUL CĂMARA FEST: Peste 95 la sută din producători au studii superioare. Din ce domenii vin locuitorii celui mai unit „sătuc”
24 sep 2021

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE

Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

loading ...