https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.22 EUR
17.78 USD
0.24 RUB
4.31 RON
0.65 UAH
PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

19 apr 2021

Pentru săptămâna 19-25 aprilie, meteorologii anunță două zile de ploi, în rest – cer variabil și cu temperaturi instabile. În raioanele de Centru, azi va ploua și vom avea maxime de +14 +3 grade Celsius. Marți nu e suficient de cald, așa că nu trecem încă la sandale. Temperaturi de +8 +4 grade, în timp ce miercuri vremea e în ascensiune și sunt prognozate maxime de +14 +4 grade Celsius. Joi și vineri, căldura moderată se menține la același nivel, cu temperaturi de +15 +4 grade. Ziua de sâmbătă se anunță a fi bună pentru muncile din grădină - +12 +3, iar duminică putem ieși la un picnic cu legume la grătar, pentru că vom avea +14 +5 grade Celsius.
 

La Nord, aprilie se menține în dezechilibrul meteorologic. Azi, mercurul din termometre va indica +12 +1 grade Celsius, marți vine cu ploi și cu maxime de +6 +2. Un salt uriaș al temperaturii ne așteaptă miercuri - +12 +2 grade, iar joi și vineri, ca într-un film cu gemeni, se vor înregistra maxime de +13 +2 grade Celsius. Sâmbătă, tempartura scade la +10 +1, iar duminică pare să avem parte de soare și maxime de +12 +2 grade Celsius.
 
Dacă locuiți la Sud, atenție maximă azi și mâine! Pentru că sinopticienii ne informează că sunt posibile ploi puternice. Altfel, temperatura de azi va fi de +17 +6 grade Celsius, iar marți, când vor cădea precipitații abundente, maximele vor ajuge la +11+7 grade. Paradoxal, dar miercuri se vor înregistra +17 +7 grade, joi și vineri urmând a fi și mai calde – cu +18 +7 grade. Sâmbătă se mai răcește un pic și vom avea +15 +6 grade, iar duminică – prognoze de +15 +5 grade Celsius.
 
 
17 ZILE DE PLOI ABUNDENTE: FERMIERII SUNT ÎN ALERTĂ! Pagube de milioane de lei, iar nivelul apei din Prut continuă să crească
18 jun 2021
AU IEFTINIT CARBURANȚII, DAR NU DE BUNĂ VOIE. Cum a influențat avertizarea ANRE acțiunile unor companii petroliere
18 jun 2021
ȘAPTE ZILE DE SEMINARE PENTRU DEȚINĂTORII DE TERENURI. Ce probleme au fost abordate și ce au cuprins instruirile
17 jun 2021
LA MERENI PLOAIA A AJUNS ȘI-N BECI LA OAMENI. Aurotitățile declară că situația e gravă. Ce pagube s-au înregistrat
17 jun 2021

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE

Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

PLOUĂ AZI ȘI PLOUĂ MÂINE. Ce prognoze meteo ne așteaptă în această săptămână

loading ...