SINOPTICIENII TRANSMIT TIMP FRUMOS ȘI TEMPERATURI DE +20 DE GRADE CELSIUS. Meteo, AICI

24 oct 2022
După un weekend cu posomorât și ploios, se pare că ne vom bucura de zile cu soare și temperaturi destul de generoase pentru această perioadă. Meteorologii transmit +21 de grade Celsius pentru săptămâna aceasta.
De vineri, valorile termice vor mai coborî, însă doar cu 2 grade. Noaptea, vremea se menține rece, între +3 și +12 grade, în funcție de zonă. Marți, izolat sunt posibile ploi slabe de scurtă durată.

La Nord, în primele 4 zile ale săptămânii maximele vor oscila între +16, +19 grade, apoi vor coborî până la +14, +17 grade Celsius. Noaptea, vor fi între +3 și +10 grade Celsius.

În raioanele din centrul țării, în timpul zilei se vor înregistra +17, +20 de grade, iar de vineri - +15, +18 grade Celsius. Minimele nu vor coborî mai jos de +4 grade și nu vor fi mai mari de +11 grade Celsius.

La Sud, ziua vom avea temperaturi cuprinse între +18, +21 de grade și +16, +19 la sfârșit de săptămână. Noaptea, mercurul din termometre va oscila între +5 și +12 grade Celsius.Potrivit SHS, pe parcursul perioadei vor fi în fond condiții favorabile pentru etapa finală a recoltării roadei culturilor agricole, totodată, și pentru continuarea semănatului culturilor de toamnă, creșterea și dezvoltarea acestora. 

Gospodăriile agricole ale țării vor continua semănatul culturilor de toamnă. La semănăturile grâului de toamnă se vor semnala fazele: încolțirea semințelor, răsărirea și frunza a treia, la semănăturile timpurii – înfrățirea.
La sâmburoase, semințoase și vița de vie se va finaliza recoltarea roadei și va continua îngălbinirea de toamnă și căderea frunzelor.
 

SINOPTICIENII TRANSMIT TIMP FRUMOS ȘI TEMPERATURI DE +20 DE GRADE CELSIUS. Meteo, AICI

SINOPTICIENII TRANSMIT TIMP FRUMOS ȘI TEMPERATURI DE +20 DE GRADE CELSIUS

Meteo, AICI

SINOPTICIENII TRANSMIT TIMP FRUMOS ȘI TEMPERATURI DE +20 DE GRADE CELSIUS. Meteo, AICI

loading ...