https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
20.77 EUR
17.65 USD
0.24 RUB
4.20 RON
0.66 UAH
TOAMNA VINE ÎNCET ȘI SIGUR. Petrecem vara cu cer noros și ploi cu descărcări electrice

TOAMNA VINE ÎNCET ȘI SIGUR. Petrecem vara cu cer noros și ploi cu descărcări electrice

23 aug 2021
Dimineți reci cu temperaturi de până la +16 grade Celsius, urmate de zile însorite și arșiță pe alocuri pe parscursul zilei – semne clare de schimbare a anotimpului.

Sfârșitul verii se anunță a fi constant din punct de vedere al stării vremii, maximele de +30 grade Celsius se mențin pe poziții și în această săptămână, fapt ce creează condiții meteorologice favorabile pentru formarea roadei și coacerea culturilor agricole.
Per ansamblu, tabloul meteorologic va include cer predominant noros, pe alocuri însoțit de ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperatura maximă a aerului va urca până la maxim +31 de grade Celsius, iar noaptea valorile termice vor oscila între +13 și +17 grade Celsius. Din data de 26 august se anunță zile mai răcoroase, ce prevestesc instalarea toamnei în calendar.

Se menține vreme bună, cu presiune atmosferică normală în zona de Centru a Republicii Moldova. Temperatura maximă a aerului pe parcursul zilei va atinge +31 grade Celsius, cu o scădere de 5 grade în a doua parte a săptămânii. În perioada 23 – 29 august, vom avea parte de cer noros cu ploi de scurtă durată la mijlocul săptămânii.

Populația de la nord trebuie să își pregătească umbrelele, sunt anunțate ploi însoțite de descărcări electrice pe tot parcursul săptămânii. Mai mult, temperaturile vor scădea până la +20 grade Celsius, ceea ce înseamnă că vor trebui scoase din garderobe și hainele mai călduroase. Maximele zilei vor oscila între +28 și +30 grade Celsius la început de săptămână, urmate de valori cuprinse între +20 până la +23 grade Celsius de joi până duminică. Noaptea temperatura se va situa între +13 și +16 grade Celsius.

Sinopticienii prognozează pentru acest sfârșit de vară temperaturi maxime de până la +32 grade Celsius în partea de Sud a țării. Temperatura pe parcusrul zilei va varia între +27 și +32 grade Celsius în prima jumătate a săptămânii, iar de joi se va resimți o răcire a vremii,  când valorile din termometru vor scădea ziua până la +22 grade Celsius. Noaptea, valorile vor oscila între +15 și +18 grade Celsius.

 
VIN ÎNGHEȚURILE. Meteorologii au anunțat Cod Galben în toată țara
17 sep 2021
VA FI RENOVATĂ: Fabrica de producere a peleților din Pașcani vizitată de ministrul Gherciu
17 sep 2021
STRUGURII DE LA ȚĂRĂNCUȚA AU DETERMINAT-O SĂ RĂMÂNĂ ACASĂ. Istoria de succes a antreprenoarei Ana Ciobanu
17 sep 2021
ROȘII GIGANTE DE APROAPE UN KILOGRAM JUMATE! Fermierii care le cultivă au decis să renască soiul străvechi de tomate
16 sep 2021

TOAMNA VINE ÎNCET ȘI SIGUR. Petrecem vara cu cer noros și ploi cu descărcări electrice

TOAMNA VINE ÎNCET ȘI SIGUR

Petrecem vara cu cer noros și ploi cu descărcări electrice

TOAMNA VINE ÎNCET ȘI SIGUR. Petrecem vara cu cer noros și ploi cu descărcări electrice

loading ...