UN NOU DIRECTOR INTERIMAR AL AGENȚIEI PENTRU DEZVOLTAREA ȘI MODERNIZAREA AGRICULTURII

23 nov 2020

Un nou director la Agenția de Dezvoltare și Modernizare a Agriculturii (ADMA). Astăzi, în cadrul unei ședințe de lucru cu ministrul Ion Perju, noul șef interimar, Maxim POPOV, a fost prezentat angajaților instituției.
 
Popov a deținut anterior funcția de Secretar de Stat responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor natural din cadrul MADRM, desemnat prin decizia Guvernului în martie 2020. Tot el a fost și șef al cabinetului ministrului. El și-a început activitatea în sectorul public în anul 2012, când a fost angajat în funcția de asistent în cadrul Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova. De-a lungul carierei sale, Popov a obținut experiență în domeniul managementului economic în sectorul privat, a fost expert în sectorul agroalimentar și promovarea exporturilor în cadrul Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (UIPAC), a activat în cadrul Cancelariei de Stat. A absolvit Academia de Studii Economice din București și deține diplomă de master în fezabilitatea investițiilor în agricultură.
 
Pe parcursul activității profesionale, Maxim Popov a fost responsabil de elaborarea documentelor de politici de mediu, asigurarea managementului companiei; comunicarea și menținerea relațiilor cu partenerii de afaceri și autoritățile; promovarea și dezvoltarea programelor de creștere a vizibilității și promovării brandului moldovenesc pe principalele piețe de export a Republicii Moldova, etc.  A participat la stagieri și programe de dezvoltare pentru comunicarea în afaceri, atragerea și promovarea investițiilor, agricultura sustenabilă.
Potrivit ministrului Perju, noul director interimar deține o experiență vastă în domeniul managementului proiectelor și va contribui la realizarea politicilor și obiectivelor strategice ale instituției.
 
AGROMEDIA amintește că Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii a fost lansată la 25 iunie 2020, când membrii Cabinetului de miniştri au aprobat hotărârea cu privire la constituirea acesteia.
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

RISIPITORII DE APĂ: Topul orașelor în care apa, se pare, nu mai e izvorul vieții și decizia ANRE

18 jan 2022

VÂNTUL PUTERNIC A LĂSAT 35 DE LOCALITĂȚI FĂRĂ CURENT ELECTRIC. Detalii

18 jan 2022

MIEZUL DE NUCĂ PRODUS ÎN MOLDOVA SE IEFTINEȘTE: Cerere aproape zero pe piața din UE și Turcia. Detalii

18 jan 2022

PESTE 250 DE CERINȚE PENTRU A OBȚINE CERTIFICATUL GLOBALG.A.P.: Consultație oferită fermierilor de doctorul Ananie Peșteanu

18 jan 2022

NICI DEPUTAȚII NU MAI „ÎNGHIT” PREȚURILE MAJORATE: Radu Marian de la PAS a sesizat CC. Vezi ce a solicitat

18 jan 2022

UN NOU DIRECTOR INTERIMAR AL AGENȚIEI PENTRU DEZVOLTAREA ȘI MODERNIZAREA AGRICULTURII

UN NOU DIRECTOR INTERIMAR AL AGENȚIEI PENTRU DEZVOLTAREA ȘI MODERNIZAREA AGRICULTURII

UN NOU DIRECTOR INTERIMAR AL AGENȚIEI PENTRU DEZVOLTAREA ȘI MODERNIZAREA AGRICULTURII

loading ...