UN NOU DIRECTOR INTERIMAR LA ODIMM. Cine este Dumitru Pîntea și ce funcții a deținut anterior

07 dec 2021

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) are un nou director interimar. Este vorba despre Dumitru Pîntea, numit în această funcție de Ministerul Economiei, care a și fost prezentat echipei.
 
Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, prezent la eveniment, a dat asigurări că toate proiectele și inițiativele de susținere ale mediului de afaceri autohton vor continua. Totodată, el a făcut apel către angajații ODIMM să dea dovadă de deschidere, colaborare pentru consolidarea și fortificarea activității instituției.
 
Noul director ODIMM a evidențiat faptul că este adeptul utilizării eficiente și transparente a banului public - indiferent de sursa acestuia, a meritocrației și eticii corporative. De asemenea, accentul va fi pus pe respectarea principiilor de integritate și bună guvernare.
 
Dumitru Pîntea a deținut până recent funcția de director de program „Mediul de afaceri și IMM” în cadrul Centrului Analitic Independent Expert-Grup. În perioada 2013-2015 a activat în calitate de consultant principal al Direcției politici comerciale din cadrul Ministerului Economiei.
 
Este licențiat în economie și relații economice internaționale. A participat la diverse cursuri de instruire în SUA și Europa. În prezent își face studiile de doctorat la Academia de Studii Economice în domeniul dezvoltării instrumentelor de finanțare pentru creșterea competitivității și rezilienței firmelor din Republica Moldova. Vorbește fluent engleza  și franceza.

UN NOU DIRECTOR INTERIMAR LA ODIMM. Cine este Dumitru Pîntea și ce funcții a deținut anterior

UN NOU DIRECTOR INTERIMAR LA ODIMM

Cine este Dumitru Pîntea și ce funcții a deținut anterior

UN NOU DIRECTOR INTERIMAR LA ODIMM. Cine este Dumitru Pîntea și ce funcții a deținut anterior

loading ...