PLOAIE ÎN LUNA LUI MARTIE. Prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

15 mar 2021

Am ajuns la mijlocul lunii martie și se pare că mai căutăm soarele pe cer. În următoarea săptămână - 15-21 martie - meteorologii prognozează de toate, mai puțin vreme frumoasă și caldă.
 
În raioanele de Centru, luni se anunță ploaie slabă și temperaturi de +8 +2 grade Celsius. Și marți vine cu nori și cu mercurul în termometre indicând +6 +2. Miercuri vom avea parte de lapoviță și de temperaturi de +5 +1 grade Celsius, menținute și pentru joi și vineri. Sâmbătă – încă un duș rece cu ploi slabe și cu prognoze meteo de +5 -0 grade Celsius, identice cu cele anunțate pentru duminică.  
 

Nici la Nord nu vom urmări nimic nou. Potrivit sinopticienilor, de luni până joi se anunță lapoviță. Tabelul meteorologic va fi unul destul de plictisitor. Luni vom avea +5 -1 grad Celsius, marți ne botează cu +3 -0 grade, iar de miercuri până duminică, temperaturile vor fi constante : +2 -2 grade Celsius.
 
Și raioanele de Sud vor fi scăldate de precipitații sub formă de ploi slabe și lapoviță. Săptămâna începe cu +10 +4 grade Celsius și continuă cu +8 +5 anunțate pentru marți. Restul zilelor, mai exact, de miercuri până duminică, bucurați-vă și de puținul prognozat: +7 +3 grade Celsius.  

PLOAIE ÎN LUNA LUI MARTIE. Prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

PLOAIE ÎN LUNA LUI MARTIE

Prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

PLOAIE ÎN LUNA LUI MARTIE. Prognoza meteo pentru următoarele șapte zile

loading ...