https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.28 EUR
17.92 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
PREMIERA PENTRU VINURILE MOLDOVEI. Acestea vor fi promovate și peste Prut/România

PREMIERA PENTRU VINURILE MOLDOVEI. Acestea vor fi promovate și peste Prut/România

31 dec 2020
 
Acum, Vinul Moldovei e și mai aproape de consumatorii din România. O vastă selecție de vinuri produsă de vinificatorii moldoveni, reuniți sub brandul vinicol de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”, acum e disponibilă și pe site-ul TopDrinks.ro. Astfel, pe pagina platformei online a apărut o categorie specială, dedicată vinurilor moldovenești, în care se regăsesc 115 vinuri de la 14 vinării din țara noastră.
Noua activitate face parte dintr-o amplă campanie de promovare a Vinului Moldovei pe piața e-commerce din România, fiind una din cele mai importante pieți țintă. Inițiativa va dura 3 luni și este realizată de Oficiul Național al Viei și Vinului – instituție responsabilă pentru promovarea produsului mândriei naționale, prin intermediul campaniilor și activităților implementate la nivel local și internațional.

Irina Bîstrițchi, director adjunct, Oficiul Național al Viei și Vinului: „Vinul Moldovei este cel mai reprezentativ ambasadorul al țării noastre peste hotare țării și a devenit sinonim al calității în rândul consumatorilor din România. De aceea, ne-am dorit să le oferim posibilitatea cunoscătorilor și amicilor vinului din România de a cunoaște și de a se delecta cu vinurile produse în Republica Moldova. Parteneriatul cu un retailer online din România este o alegere firească pentru Oficiul Național al Viei și Vinului, având în vedere evoluția achizițiilor de produse din ultimul an. De altfel, activitatea de promovare a vinurilor moldovenești pe piața românească rămâne a fi o prioritate și în anul 2021, fiind o componentă a strategiei de comunicare pe care am adoptat-o în ultima perioadă.”
Astfel, pe TopDrinks.ro pot fi achiziționate vinurile produse de vinăriile Asconi Winery, Vinăria DAC, Kazayak Vin, Mileștii Mici, Rădăcini, Timbrus, Mircești, Chateau Vartely, Poiana Winery, Gitana, Chateau Cristi, Purcari, Fautor și Cricova.
În perioada 22 decembrie-22 martie, consumatorii de peste Prut vor putea să procure vinuri la prețuri promoționale, iar la cumpărarea unui set de 6 produse, vor primi cadou - un termometru digital pentru vin.
În primul semestru al acestui an, vinurile din Republica Moldova s-au menținut în TOP10 a țărilor exportatoare de produse vinicole de pe piața românească. În prima jumătate a anului 2020, au fost exportate 3,222 de milioane de litri, care au adus încasări de 129,8 milioane de lei moldovenești.
 

ONVV este expertul nr.1 în sectorul vitivinicol, care contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”.
 
                                                                                         
 

 

 
 
PRODUCĂTORII DE STRUGURI DE LA SUD ALEG PERGOLA. Fermierii au fost instruiți în cadrul unui seminar în câmp deschis
30 jul 2021
1, 2 MILIOANE LEI ÎN DOI ANI. CE A FĂCUT MICU CU BANII? Tânărul antreprenor Alexei Micu și istoria lui de succes
29 jul 2021
DE CE NU-I MIERE DE TEI ȘI CÂT CER APICULTORII PENTRU CEA POLIFLORĂ? Răspunsul îl aflați mai jos
29 jul 2021
„ACȚIONĂM ECO PRIN INOVAȚIE”: Patru raioane de la Nord participă la programul pilot destinat agriculturii ecologice
28 jul 2021

PREMIERA PENTRU VINURILE MOLDOVEI. Acestea vor fi promovate și peste Prut/România

PREMIERA PENTRU VINURILE MOLDOVEI

Acestea vor fi promovate și peste Prut/România

PREMIERA PENTRU VINURILE MOLDOVEI. Acestea vor fi promovate și peste Prut/România

loading ...