VIZITĂ DE STUDIU ÎN ITALIA PENTRU COMPANII DIN DOMENIUL ALIMENTELOR ECOLOGICE

17 nov 2021
Asociaţia MOVCA va participa, în perioada 17-19 noiembrie, la o vizită de studiu în Italia, organizată pentru companiile din domeniul produselor alimentare ecologice în cadrul proiectului „PLAT4FOOD”.

Acest proiect este finanțat de EU4Business, iniţiativă a Uniunii Europene, şi implementat de un consorțiu de organizații de suport în afaceri din Republica Moldova, Bulgaria, Italia și Georgia.
Agenda evenimentului include prezentarea ecosistemului economic şi social italian Coldiretti, a Asociației agenților comerciali din Italia USARCI, a ecosistemului economic din Bulgaria, precum şi a partenerilor estici din Republica Moldova şi Georgia. Participanţii vor avea ocazia de a vizita parcul alimentar Fico Eataly din Bologna şi compania Cà della Marca din Treviso.

Proiectul „PLAT4FOOD” are scopul de a oferi asistenţă companiilor din Republica Moldova pentru elaborarea în comun cu întreprinderi din țările Parteneriatului Estic și Uniunea Europeană a unor produse și servicii, precum şi pentru internaționalizarea afacerilor. În cadrul „PLAT4FOOD”, companiile din domeniul alimentar vor participa la vizite de studiu şi întâlniri de afaceri organizate în Georgia și Italia pentru a fi create oportunități de acces la noi piețe de desfacere a produselor ecologice. Proiectul „PLAT4FOOD” este implementat în perioada 1 octombrie 2021-1 februarie 2022.

Asociaţia MOVCA participă la implementarea, în perioada septembrie 2021-ianuarie 2022, a proiectului EU4Business, desfăşurat concomitent şi în Georgia, Lituania şi Italia, şi orientat spre creşterea calităţii produselor agricole ecologice şi exportul lor pe piaţa UE.

Pentru detalii:
Victoria CEBAN, directorul executiv al Asociației MOVCA
Tel.: 078 315 587
projects@movca.org
www.movca.md
 
Top știri

Hibridul Buckfast - un pericol pentru viitorul apiculturii. Care sunt cele mai bune regine, aflați AICI

24 mai 2022

TEHNICA ÎNLOCUIRII REGINELOR. Greșeli frecvente pe care le fac apicultorii

02 mai 2022

PREȚURILE AU LUAT-O RAZNA. Cât costă puii, bobocii și rățuștele în acest an?

18 mai 2022

EVODIA – SPECIA SALVATOARE A APICULTORILOR. Acest copac nu are concurenți la volumul de miere livrat

29 apr 2022

DAVID BECKHAM S-A APUCAT DE APICULTURĂ. Fostul fotbalist intenționează să lanseze o afacere cu miere organică

06 mai 2022
Din aceeași categorie

NU MAI CUMPĂRĂ ÎNGRĂȘĂMINTE PENTRU GRĂDINĂ, LE FAC SINGURI. Gospodarii din Cărpineni transformă deșeurile organice în compost

24 mai 2022

VERDEȚURI ECO, CRESCUTE CU DRAGOSTE. Cumpărătorii și-au făcut abonament pentru a primi săptămânal produsele lor

19 mai 2022

TENDINȚE ÎN AGRICULTURA SECOLULUI XXI ȘI EFECTUL SCHIMBĂRILOR CLIMATICE

29 apr 2022

Soiurile autohtone de grâu oferă unele avantaje în raport cu cele de import

15 apr 2022

SECRETELE AGRICULTURII ECO ÎN MOLDOVA. Beneficii, riscuri, provocări

07 apr 2022

VIZITĂ DE STUDIU ÎN ITALIA PENTRU COMPANII DIN DOMENIUL ALIMENTELOR ECOLOGICE

VIZITĂ DE STUDIU ÎN ITALIA PENTRU COMPANII DIN DOMENIUL ALIMENTELOR ECOLOGICE

VIZITĂ DE STUDIU ÎN ITALIA PENTRU COMPANII DIN DOMENIUL ALIMENTELOR ECOLOGICE

loading ...