VIDEO: COMBATEM PRINCIPALII DĂUNĂTORI DIN CULTURILE DE LEGUME CU INSECTICIDELE DE LA FMC

26 apr 2021
Gospodăria Țărănească „GONCEARUC SERGHEI” din Anenii-Noi este un bun antreprenor – inovator. Întreprinderea produce legume, zarzavaturi și verdeață pe teren protejat și deschis. G.Ț. deține 1,8 ha sere și 5 ha de câmp deschis, situate în s. Speia. Gama de produse cuprinde tomate, castraveți, ardei dulce, dovlecei, vânătă, salată iceberg, spanac, țelină, mărar.
 
Sunt un producător de legume. Cultiv o varietate largă de culturi. Diversificăm folosirea mai multor hibrizi. Folosim o protecție integrată, lucrăm și cu pesticide, și cu preparate biologice. Colaborăm cu mai multe companii, dar preferăm compania FMC, care este una cu produse stabile și foarte bune pe piață. Drept exemplu, mă voi referi la un produs inovativ, Benevia, pe care îl utilizăm mai mulți ani și care este eficient pentru protecție. Trebuie de înțeles un lucru: R. Moldova este o zonă cu temperaturi ale aerului destul de mari în perioada de vară. Dar în seră sunt și mai ridicate și majoritatea produselor la temperaturi de +25 grade nu prea au efect. Am observat că BeneviaCoragen sunt mai stabile la temperaturi înalte. Dacă avem temperaturi de la 28 și până la 30 de grade, putem lucra cu ele. Și-n câmp deschis, și în cele protejate. În cele protejate nu se prea observă, dar în cele deschise, când am efectuat tratările cu Benevia, niciun intomofag nu a dispărut. Entomofagul este o insectă benefică, ce atacă insecta dăunătoare din cultură. Am observat că Benevia nu are niciun impact negativ asupra lor. E foarte important să ai un start bun la răsad, că am observat: dacă planta nu pornește bine de la început, e automat mai slabă în cultură. Dacă îi asiguri un start bun, e bine. De asta și Benevia asigură garantat un start bun”, a spus Goncearuc Serghei
 
Produsele de la FMC oferă rezultate garantate, iar de eficiența lor s-au convins atât agricultorii din Moldova, cât și cei de peste hotare. Victor Pînzari - consultant regional FMC în Republica Moldova, are câteva recomandări pentru fermieri:
 
 „Produsul Benevia este inofensiv față de artropodele benefice și față de insectele polenizatoare. Chiar dacă, în cazul tomatelor, avem bondari polenizatori, înainte de aplicarea tratamentului îi închidem, iar a doua zi dimineață ei pot liber zbura și munci. Varietatea de produse a companiei FMC o puteți găsi la dealerii autorizați din R. Moldova. Împreună cu echipa FMC, sunt mereu alături de Dvs. atât cu un suport tehnic, dar și pentru a face față la diversele provocări de pe terenurile noastre de producție. FMC este o companie multinațională, care intervine permanent și prompt cu produse noi și efective, iar producătorii agricoli pot conta pe calitatea și eficiența lor”, Victor Pînzari - consultant regional FMC în Republica Moldova
 
FMC Corporation este o companie de cercetare în agricultură, oferind fermierilor din întreaga lume soluții și produse inovatoare pentru  protecția și nutriția plantelor. FMC continuă să dezvolte proiecte de pionierat pentru utilizatorii din domeniul agriculturii, investind resurse importante în noi substanțe active și formulări, pentru o agricultură sustenabilă și producții ridicate. Întregul portofoliu de produse de protecție și nutriție a plantelor dezvoltat de FMC poate fi găsit pe site-ul oficial al companiei, www.fmcagro.ro. Tot aici, aveți și datele de contact ale reprezentanților de vânzări FMC, gata să ajute cu răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți.
 
 
 

VIDEO: COMBATEM PRINCIPALII DĂUNĂTORI DIN CULTURILE DE LEGUME CU INSECTICIDELE DE LA FMC

VIDEO: COMBATEM PRINCIPALII DĂUNĂTORI DIN CULTURILE DE LEGUME CU INSECTICIDELE DE LA FMC

VIDEO: COMBATEM PRINCIPALII DĂUNĂTORI DIN CULTURILE DE LEGUME CU INSECTICIDELE DE LA FMC

loading ...