VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

13 jul 2021

De Ziua Fructelor, eveniment organizat de Asociația Moldova Fruct la  Întreprinderea “Elit Fruct” SRL din satul Coșernița, Criuleni și la care au participat peste 400 de specialiști și președinți de întreprinderi horticole, Compania Corteva și-a prezentat noile produse pentru tehnologii ultramoderne.

Prezent la cea de-a III-a ediție a Expoziției Specializate de tehnică și inovații pentru pomicultură, George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality, a declarat că R. Moldova are o abordare și o creștere diferită a suprafețelor pomicole.

George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality, : „Moldova Fruct a reușit să adune producătorii și, în același timp, să vândă produse la cel mai înalt standard pentru Uniunea Europeană. Sunt produse de calitate, dar să nu uităm de acele reziduuri despre care se vorbește la fiecare întâlnire pe care noi o avem cu Moldova Fruct și cu partenerii din R. Moldova.”

În acest context, Corteva a lansat noul Delegate, un insecticid selectiv destinat controlului larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripşilor și purecilor meliferi din pomicultură. E un produs fitosanitar  foarte important pentru pomicultori și care înregistrează reziduuri spre zero. Delegate are un mod unic de acțiune care controlează insectele în două moduri: în primul rând prin ingestie și în al doilea rând prin contact, oferind un control rapid și o activitate reziduală de durată. Are  o foarte bună mobilitate translaminară şi asigură o protecției totală a aparatului foliar la pomii fructiferi.

George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality: „Fermierul își poate face un pașaport al fructelor pe care le exportă mai ales către piața UE, pentru că Delegate nu apare în buletinele de analiză. Corteva recomandă acest produs cu toată siguranța.”

Din 2022, Compania pune la dispoziție și produsul Fontelis, un fungicid sistemic pentru combaterea unui spectru larg de boli la culturile horticole.

George Andron: „E un produs absolut nou pentru piața din R. Moldova și a dat rezultate foarte bune în România, fiind utilizat în schema de tratament completă pentru controlul bolilor din pomicultură. Are un profil foarte bun de reziduuri și dacă este aplicat conform recomandărilor noastre, s-ar putea, la fel ca și Delegate, să nu apară în buletinul de analiză.”

Pentru mai multe detalii, urmăriți filmulețul.
 
 
 
Top știri

PETRU MIHOV: Mi-a fost de mirare că în 2021 Rusia a procurat de la noi soiuri roz. În Belarus, în Europa, mai vindem și struguri albi

12 jan 2022

CE SE-NTÂMPLĂ ÎN STUPINE? Apicultorii îngrijorați de temperaturile care ar putea provoca albinele la zborul de curățare

04 jan 2022

VIDEO: PRODUSELE WUXAL DE LA UNIFER X, partenerul optimal al producătorilor agricoli. Ce spune compania „VIORIX-AGRO”

27 dec 2021

STARTUP-URI ÎN AVANS: Subvenții de 75 milioane lei pentru proiecte agricole la sate, disponibile din anul viitor. Detalii

30 dec 2021

VINĂRIA PURCARI A AJUNS PE WALL-STREET. Istoria de succes a lui Victor Bostan și a vinului care a cucerit întreaga lume

03 jan 2022
Din aceeași categorie

BAYER – lansează cel mai performant și stabil hibrid Dekalb DKC 5092 pe piața din Republica Moldova

24 nov 2021

EX-ȘEFUL CONSILIULUI CONCURENȚEI VA FI VERIFICAT DE ANI. Ce spun companiile specializate în comerțul cu produse fitosanitare amendate de Răducan

17 nov 2021

EXIREL® - cel mai NOU INSECTICID de la FMC pentru POMI FRUCTIFERI și VIȚĂ DE VIE

04 nov 2021

AGROBOR® SL, PRODUSUL FMC: Îngrășământul care reglează conținutul de apă în celule. Culturile pentru care este recomandat

06 sep 2021

VIDEO: SOLUȚIA ADAMA ÎN PROTECȚIA CULTURII MĂRULUI: Recolta din livada GȚ „Scutaru Victor” și calitatea ei

23 aug 2021

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero

Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

loading ...