VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

13 jul 2021

De Ziua Fructelor, eveniment organizat de Asociația Moldova Fruct la  Întreprinderea “Elit Fruct” SRL din satul Coșernița, Criuleni și la care au participat peste 400 de specialiști și președinți de întreprinderi horticole, Compania Corteva și-a prezentat noile produse pentru tehnologii ultramoderne.

Prezent la cea de-a III-a ediție a Expoziției Specializate de tehnică și inovații pentru pomicultură, George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality, a declarat că R. Moldova are o abordare și o creștere diferită a suprafețelor pomicole.

George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality, : „Moldova Fruct a reușit să adune producătorii și, în același timp, să vândă produse la cel mai înalt standard pentru Uniunea Europeană. Sunt produse de calitate, dar să nu uităm de acele reziduuri despre care se vorbește la fiecare întâlnire pe care noi o avem cu Moldova Fruct și cu partenerii din R. Moldova.”

În acest context, Corteva a lansat noul Delegate, un insecticid selectiv destinat controlului larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripşilor și purecilor meliferi din pomicultură. E un produs fitosanitar  foarte important pentru pomicultori și care înregistrează reziduuri spre zero. Delegate are un mod unic de acțiune care controlează insectele în două moduri: în primul rând prin ingestie și în al doilea rând prin contact, oferind un control rapid și o activitate reziduală de durată. Are  o foarte bună mobilitate translaminară şi asigură o protecției totală a aparatului foliar la pomii fructiferi.

George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality: „Fermierul își poate face un pașaport al fructelor pe care le exportă mai ales către piața UE, pentru că Delegate nu apare în buletinele de analiză. Corteva recomandă acest produs cu toată siguranța.”

Din 2022, Compania pune la dispoziție și produsul Fontelis, un fungicid sistemic pentru combaterea unui spectru larg de boli la culturile horticole.

George Andron: „E un produs absolut nou pentru piața din R. Moldova și a dat rezultate foarte bune în România, fiind utilizat în schema de tratament completă pentru controlul bolilor din pomicultură. Are un profil foarte bun de reziduuri și dacă este aplicat conform recomandărilor noastre, s-ar putea, la fel ca și Delegate, să nu apară în buletinul de analiză.”

Pentru mai multe detalii, urmăriți filmulețul.
 
 
 
Top știri

AGROBOR® SL, PRODUSUL FMC: Îngrășământul care reglează conținutul de apă în celule. Culturile pentru care este recomandat

06 sep 2021

VIDEO: SOLUȚIA ADAMA ÎN PROTECȚIA CULTURII MĂRULUI: Recolta din livada GȚ „Scutaru Victor” și calitatea ei

23 aug 2021

FERTIPLANT UNIVERSAL, ÎNGRĂȘĂMÂNTUL DE TOP DE LA UNIFER. Ce alte produse noi vor apărea pe piață în următoarele luni

13 aug 2021

LAMARDOR® PRO DE LA BAYER: Victor Hropotinschi: „Tratăm semințele cu Lamardor Pro în proporție de 100%”

09 aug 2021

IGOR COPACINSCHI: „Piața din UE impune reguli stricte. BAYER vine cu trei produse fitosanitare omologate inclusiv în R. Moldova”

27 jul 2021
Din aceiași categorie

GHEORGHE PÎNZARU: „Anul acesta, culturile arată bine, astfel de dezvoltare nu am avut de foarte mult timp”

05 jun 2021

VIDEO: ADAMA ȘI-A PREZENTAT NOILE TEHNOLOGII PENTRU TOȚI FERMIERII. Urmărește filmulețul

01 jul 2021

VIDEO: BENEVIA, insecticidul preferat al fermierilor! Combaterea dăunătorilor la legumele cultivate în sere și solarii

13 apr 2021

NOUTĂŢILE CORTEVA AGRISCIENCE. Află care sunt noii hibrizi de porumb din portofoliul companiei și cine sunt fermerii campioni

30 nov 2020

INCREDIBIL! Într-un an secetos, un producător din raionul Ialoveni a obținut o recoltă foarte bogată de struguri cu ajutorul produselor ”ADAMA”

30 sep 2020

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero

Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

loading ...