https://www.facebook.com/agromedia.md/ https://www.instagram.com/agromedia.md/ https://www.youtube.com/channel/UCzZqYdSFtDc62a7O3EXEmPQ
Weather forecast for Chisinau
21.27 EUR
17.88 USD
0.25 RUB
4.32 RON
0.67 UAH
VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

13 jul 2021

De Ziua Fructelor, eveniment organizat de Asociația Moldova Fruct la  Întreprinderea “Elit Fruct” SRL din satul Coșernița, Criuleni și la care au participat peste 400 de specialiști și președinți de întreprinderi horticole, Compania Corteva și-a prezentat noile produse pentru tehnologii ultramoderne.

Prezent la cea de-a III-a ediție a Expoziției Specializate de tehnică și inovații pentru pomicultură, George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality, a declarat că R. Moldova are o abordare și o creștere diferită a suprafețelor pomicole.

George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality, : „Moldova Fruct a reușit să adune producătorii și, în același timp, să vândă produse la cel mai înalt standard pentru Uniunea Europeană. Sunt produse de calitate, dar să nu uităm de acele reziduuri despre care se vorbește la fiecare întâlnire pe care noi o avem cu Moldova Fruct și cu partenerii din R. Moldova.”

În acest context, Corteva a lansat noul Delegate, un insecticid selectiv destinat controlului larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripşilor și purecilor meliferi din pomicultură. E un produs fitosanitar  foarte important pentru pomicultori și care înregistrează reziduuri spre zero. Delegate are un mod unic de acțiune care controlează insectele în două moduri: în primul rând prin ingestie și în al doilea rând prin contact, oferind un control rapid și o activitate reziduală de durată. Are  o foarte bună mobilitate translaminară şi asigură o protecției totală a aparatului foliar la pomii fructiferi.

George Andron, National Key Account Manager RO&MD Speciality: „Fermierul își poate face un pașaport al fructelor pe care le exportă mai ales către piața UE, pentru că Delegate nu apare în buletinele de analiză. Corteva recomandă acest produs cu toată siguranța.”

Din 2022, Compania pune la dispoziție și produsul Fontelis, un fungicid sistemic pentru combaterea unui spectru larg de boli la culturile horticole.

George Andron: „E un produs absolut nou pentru piața din R. Moldova și a dat rezultate foarte bune în România, fiind utilizat în schema de tratament completă pentru controlul bolilor din pomicultură. Are un profil foarte bun de reziduuri și dacă este aplicat conform recomandărilor noastre, s-ar putea, la fel ca și Delegate, să nu apară în buletinul de analiză.”

Pentru mai multe detalii, urmăriți filmulețul.
 
 
 
PRODUCĂTORII DE STRUGURI DE LA SUD ALEG PERGOLA. Fermierii au fost instruiți în cadrul unui seminar în câmp deschis
30 jul 2021
1, 2 MILIOANE LEI ÎN DOI ANI. CE A FĂCUT MICU CU BANII? Tânărul antreprenor Alexei Micu și istoria lui de succes
29 jul 2021
DE CE NU-I MIERE DE TEI ȘI CÂT CER APICULTORII PENTRU CEA POLIFLORĂ? Răspunsul îl aflați mai jos
29 jul 2021
„ACȚIONĂM ECO PRIN INOVAȚIE”: Patru raioane de la Nord participă la programul pilot destinat agriculturii ecologice
28 jul 2021

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero

Recomandat pentru toți pomicultorii

VIDEO: DELEGATE, NOUL PRODUS DE LA CORTEVA: Reziduuri spre zero. Recomandat pentru toți pomicultorii

loading ...