UN PUNCT TURISTIC IREPETABIL VA APĂREA LA CAHUL. Despre ce este vorba și cum ne putem implica la realizarea lui

27 sep 2021
Primăria Municipului Cahul în comun cu Asociația Băștinașilor ”Cahulenii reUniți” au lansat inițiativa realizării unui nou punct turistic atractiv. Este vorba despre o pictură murală autentică și irepetabilă de cca 1000 m2, care va impresiona chiar de la primul kilometru parcurs.
 
„”Pentru Cahul prin Artă” este un proiect menit să creeze o pictură murală unică pe zidul de cca 1000 m2, care se află la porțile municipiului Cahul (direcția Roșu). O pictură murală este utilizată deseori pentru decorarea unui zid, tavan sau perete. Astfel acest zid va prinde viață și va deveni un nou punct turistic pe harta Moldovei, cu aspect estetic și atractiv și va contribui la promovarea tradițiilor și valorilor locale la nivel internațional”, anunță grupul de inițiativă.
 
Oricine se poate implica la susținerea acestui proiect, contribuind astfel la revitalizarea orașului și la consolidarea dimensiunii istorice, turistice și culturale a municipiului! Suportul fiecăruia va ajuta la transformarea municipiul Cahul într-un oraș dornic de a fi redescoperit de cahuleni și oaspeții acestuia.
 
În plus, cei mai generoși donatori vor avea ocazia să-și lase „amprenta” în pictura murală de pe zid. Orice donație poate fi oferită aici: https://www.particip.md/crowdfunding/comunitate/impreuna-prin-arta-dezvoltam-municipiul-cahul/?fbclid=IwAR1rNAhKBW929zHlVtlA_JaoPx_iE-sYyPr8hxVwxhTswkXHu1fMSyi7bT0
 
loading ...