„CRICOVA” A LANSAT O SERIE DE VINURI ORGANICE. Primul lot a fost vândut în totalitate

17 feb 2023
Combinatul de Vinuri „Cricova” a lansat o serie de vinuri organice: „WILD”.  Cele două vinuri din gama „Wild” au reușit deja să cucerească consumatorii de acasă și, potrivit reprezentanților combinatului, în scurt timp, va fi scos la export și pe piața europeană.

Vinurile eco, produsele ecologice sunt tot mai solicitate în lume, dar și în R. Moldova. Iar noi, echipa „Cricova”, vrem să oferim consumatorilor noștri întreaga gama de produse, inclusiv vinuri ecologice, pentru cei care militează cu adevărat pentru sustenabilitate.

Vreau să vă spun că primul lot, lansat în 2022, a fost deja vândut în totalitate pe teritoriul Republicii Moldova. Acum este în proces îmbutelierea altui lot și o mare parte este destinată pentru export. De altfel, în luna martie, vinurile „WILD” vor fi prezentate la cea mai mare expoziție internațională de vinuri - „ProWein”, atunci ne vom face și debutul oficial pe piața europeană cu vinurile noastre organice, a declarat, în cadrul unui interviu postat pe pagina oficială a companiei, directorul interimar al întreprinderii, Sorin Maslo.De asemenea, potrivit lui Sorin Maslo, „Cricova” este prima întreprindere din Republica Moldova care a obținut Certificatul European CERES, ce îi permite să exporte produse organice pe piața Uniunii Europene.
Gama WILD conține 2 vinuri organice. Produse în conformitate cu o serie de reguli stricte, cu un impact redus pentru natură.
loading ...